На каналі 2+2 — прем’єра другого сезону серіалу «Ангели»

Ангели
На каналі 2+2 — прем’єра другого сезону серіалу «Ангели»
Поширити в соціальних мережах:

«Ангели-2» — продовження екшн-серіалу про елітний спецзагін у структурі МВС...

15 листопада о 21:30 на каналі 2+2 відбудеться довгоочікувана прем’єра другого сезону екшн-серіалу «Ангели», створеного у партнерстві з медіасервісом MEGOGO. У головних ролях: Сергій Фролов, Євген Олійник, Олександр Піскунов, Анастасія Капінус, Віталій Ажнов та ін.

Angely2

«Ангели-2» — продовження екшн-серіалу про елітний спецзагін у структурі МВС, якому доручають надсекретні та ризиковані завдання — захист важливих для слідства свідків, відомих політиків чи бізнесменів. Зрада одного з бійців призвела до фатальних помилок, серії провальних спецоперацій і втрати кількох членів команди. Але на цьому випробування для загону не закінчуються. «Невідомий», а тому ще більш небезпечний, ворог бажає довести свій план помсти до кінця і знищити «Ангелів». Він знає методи їхньої роботи та усі слабкі місця, а головне — готовий піти на все, ризикувати і битися до останнього, аби досягти своєї мети.

«Ми намагалися зробити так, щоб це був не просто гостросюжетний серіал, а справжній бойовик. Додали більше екшену, стрілянини, погонь, бійок. Та попри це ми не забули про розслідування, тому що у другому сезоні є головна детективна лінія — «Ангели» повинні з’ясувати, хто та чому відкрив на них полювання, і головне — впіймати ворога. Повірте, фінал здивує глядачів», —коментує режисер серіалу Тарас Рибальченко. 

У новому сезоні на глядачів чекає не лише ще більше екшн-сцен з перестрілками, вибухами, трюковими елементами та бійками, але й оновлений акторський склад. Головні ролі також виконають Дмитро Вівчарюк і Тарас Цимбалюк.

«Я дивився перший сезон. Мені сподобалась історія спецназу — молоді хлопці, відчайдушні бійці, перестрілки, бійки. У цьому був правильний чоловічий настрій та певний нерв. Перш за все серіал зацікавив мене в акторському плані. Тому, коли мені запропонували взяти участь у проекті, я відразу погодився. Захотілося чогось драйвового, цікавого. «Ангели» саме такий серіал. І я думаю, що нам вдалось зняти історію, яка вразить глядача», — розповідає Цимбалюк. 

Angely

В рамках співпраці 2+2 та MEGOGO показ екшн-серіалу «Ангели-2» відбудеться на медіасервісі та телеканалі. Зазначимо, на медіасервісі MEGOGO показ відбудеться на добу раніше — 14 листопада.

16-серійний екшн-детектив «Ангели-2» на замовлення каналу 2+2 та MEGOGO знімала продакшн-студія SFERA FILM. Режисер: Тарас Рибальченко. Сценарист: Марк Лимаренко. Продюсери: Сергій Кизима, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»

Про зв’язок України та Тайваню у боротьбі за свободу…

Таємниця Евересту: чи було підкорено найвищу точку планети у 1924 році зниклими альпіністами?
Таємниця Евересту: чи було підкорено найвищу точку планети у 1924 році зниклими альпіністами?

Можливо досягнення вершини гори відбулось раніше відомого…

Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?
Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?

Позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети, а от у 15%...

В оці 28-річної жінки два роки жив незвичайний паразит і виріс до 10 міліметрів у довжину
Істерика та вереск ведучих рф відключають логічне мислення глядача: цей метод називається «надмірні емоції»
Ізраїльська агро-революція: треновані комахи нищать шкідників, трактори запилюють квіти, а дрони збирають врожай
Читати більше