Змій зі Смородинського узвозу: в Києві живе чудовисько з паралельної реальності, яке полює на людські душі

Загублений світ
Змій зі Смородинського узвозу: в Києві живе чудовисько з паралельної реальності, яке полює на людські душі
Поширити в соціальних мережах:

Про це каже український вчений-астрофізик Олексій Стєклов…

Існує думка, що місця з поганою історією відкривають портали до потойбіччя. Австралійські дослідники стверджують, що паралельні реальності існують настільки ж реально, як і наша власна, і часом вони можуть зіштовхуватися, відкриваючи двері між ними. Вчений-астрофізик Олексій Стєклов поділяє цей погляд і навіть переконаний в існуванні паранормальних і метонормальних істот, адже за його словами сам бачив таке, що не може пояснити з точки зору науки.

«Відкриваю очі, а воно стоїть переді мною і дивиться. Коли ж воно зрозуміло, що я відкрив очі і бачу його, то миттєво зник – згорнувся наче в щілину в просторі», - розповів науковець про один з випадків зустрічі з невідомими істотами.

Але найбільш відомий з об'єктів його досліджень – це київська істота, яка живе у 60-метровів печері на Смородинському узвозі та полює на людські душі. Насправді, легенди про чудовисько в серці української столиці ходять вже давно, проте матеріальних доказів існування чогось схожого на монстра поки немає.

«Люди туди ходили, шукали, але потім дивним чином гинули. Я так думаю, що воно там є, але не постійно, а періодично матеріалізується, приходить в наш світ і тибрить душі», - каже Олексій Стєклов.

Науковець вважає, що монстр з паралельного світу, схожий на гігантського змія, підживлюється негативною енергією місця, де мешкає. Навколо нього зосереджені такі заклади, як Інститут педіатрії, акушерства і гінекології, Інститут нейрохірургії та Київська обласна лікарня. Ці місця пов'язані зі смертю та стражданням, що, за словами науковця, приваблює страхітливого гостя із потойбіччя до нашого світу.

Цікаво те, що схожі на київського змія істоти, фіксувалися і в інших частинах планети. Подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше