«Загублений світ» розкаже про подвиги українських військових і цивільних медиків

Загублений світ
«Загублений світ» розкаже про подвиги українських військових і цивільних медиків
Поширити в соціальних мережах:

11 вересня відбудеться прем’єра випуску про українських лікарів…

На телеканалі 2+2 продовжує виходити новий сезон «Загубленого світу». 11 вересня відбудеться прем’єра випуску про українських лікарів, які щодня вигадують вражаючі способи порятунку людей у найгарячіших точках України, повертають з того світу важкопоранених військових і ціною власного здоров’я дарують життя іншим.

У березні 2022 року, коли Маріуполь перебував у повній блокаді й під постійними обстрілами, військові ЗСУ розробили спецоперацію з передачі життєво необхідного вантажу. Ризикуючи власним життям, пілоти гелікоптерів скидали харчі, боєприпаси і ліки на територію заводу «Азовсталь», де знаходилися військові та цивільні. Під час однієї з таких місій в місто вдалося доправити п’ятьох військових медиків. Анестезіолог, капітан медичної служби Олександр Демченко – один з тих, хто добровільно зголосився полетіти в Маріуполь, де було найбільше пекло у світі. Він досі з жахом згадує умови, в яких доводилося оперувати наших захисників. Але навіть там, без належного обладнання і потрібних медикаментів, лікарям вдавалося рятувати цивільних й військових, які отримували найважчі травми.

У новому випуску «Загубленого світу» з Геннадієм Попенком глядачі 2+2 дізнаються неймовірні історії порятунку та побачать ексклюзивні кадри роботи парамедиків. Крім того, лікарі, які проводили унікальні операції на передовій, надавали медичну допомогу під бомбардуваннями та реанімували тих, чиє життя висіло на волосині, поділяться спогадами про найскладніші виклики цієї війни. 

Як працюють українські бойові медики на фронті, якою ціною наші захисники виборюють кожен сантиметр рідної землі, що доводиться вигадувати лікарям, аби евакуювати поранених бійців з поля бою та чому українську військову медицину вважають кращою у світі – почуйте відповіді в «Загубленому світі» у понеділок, 11 вересня, о 17:00, на телеканалі 2+2.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше