Таємниці крові: чому резус-негативні люди можуть бачити духів та привидів?

Загублений світ
Таємниці крові: чому резус-негативні люди можуть бачити духів та привидів?
Поширити в соціальних мережах:

Кров завжди вважалася священною у різних культурах світу…

Вчені по всьому світу знаходять артефакти, які свідчать про існування особливої крові у деяких людей. Ця кров надає своїм власникам надприродні здібності. Зазвичай, такі люди можуть зазирати у потойбіччя. Це відкриття викликає великий інтерес у науковців та дослідників.

Кров завжди вважалася священною у різних культурах світу. Відомо, що 80% населення планети мають позитивний резус-фактор крові. Лише 15% людей мають резус-негативний фактор. Цікаво і те, що 90% екстрасенсів, магів, відьмаків, провидців та шаманів різних народів мають саме резус-негативний фактор. Ці люди часто мають надприродні здібності.

Вони можуть вільно контактувати з потойбіччям. Для резус-позитивних людей це залишається загадкою. Вчені стверджують, що навіть ті, хто не вважає себе екстрасенсом, але мають резус-негативну кров, володіють розвиненою інтуїцією. Вони можуть заглядати по той бік реальності, часто передбачають події, бачать віщі сни і реагують на вібрації тонких матерій. Можуть також бачити духів та привидів, часто стають свідками різних паранормальних явищ.

Олена Йоханессен – скандинавська ясновидиця, яка останні 20 років проживає у Норвегії, хоча родом з України. Вона нащадок аристократичної династії монгольського правителя Чингісхана, а саме його доньки Алангаї. Олена має негативний резус-фактор і впевнена у його іншопланетному походженні.

«Люди з негативним резус-фактором мають дуже тісний зв'язок зі своєю кров’ю на фізичному рівні. Навіть поза тілом людини така кров реагує на те, що відбувається з її господарем», - каже ясновидиця.

Аби перевірити, чи дійсно це так, Олена Йоханесен зголосилася на експеримент проєкту «Загублений світ». Що з цього вийшло, дивись просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найдавніший корабель із коли-небудь знайдених у морі: в українських водах лежить судно часів Аристотеля
Кремль злякався нового Майдану: як в Грузії відреагували на новоприйнятий закон про «іноагентів»?
Косметичні тренди від українських брендів
Косметичні тренди від українських брендів

Українські бренди регулярно випускають перспективні новинки, які не поступаються аналогам іноземних виробників косметики…

Тривожний аудіозапис з МКС, який випадково потрапив у мережу, не на жарт налякав користувачів
Universal оживив динозаврів з «Парку Юрського періоду» за допомогою віртуальної реальності
Путінські промови: як російський диктатор маніпулює історією для підтримки війни?
Путінські промови: як російський диктатор маніпулює історією для підтримки війни?

Людина, яка слухає його, спершу почувається приниженою, а потім …

Читати більше