Таємниці крові: чому резус-негативні люди можуть бачити духів та привидів?

Загублений світ
Таємниці крові: чому резус-негативні люди можуть бачити духів та привидів?
Поширити в соціальних мережах:

Кров завжди вважалася священною у різних культурах світу…

Вчені по всьому світу знаходять артефакти, які свідчать про існування особливої крові у деяких людей. Ця кров надає своїм власникам надприродні здібності. Зазвичай, такі люди можуть зазирати у потойбіччя. Це відкриття викликає великий інтерес у науковців та дослідників.

Кров завжди вважалася священною у різних культурах світу. Відомо, що 80% населення планети мають позитивний резус-фактор крові. Лише 15% людей мають резус-негативний фактор. Цікаво і те, що 90% екстрасенсів, магів, відьмаків, провидців та шаманів різних народів мають саме резус-негативний фактор. Ці люди часто мають надприродні здібності.

Вони можуть вільно контактувати з потойбіччям. Для резус-позитивних людей це залишається загадкою. Вчені стверджують, що навіть ті, хто не вважає себе екстрасенсом, але мають резус-негативну кров, володіють розвиненою інтуїцією. Вони можуть заглядати по той бік реальності, часто передбачають події, бачать віщі сни і реагують на вібрації тонких матерій. Можуть також бачити духів та привидів, часто стають свідками різних паранормальних явищ.

Олена Йоханессен – скандинавська ясновидиця, яка останні 20 років проживає у Норвегії, хоча родом з України. Вона нащадок аристократичної династії монгольського правителя Чингісхана, а саме його доньки Алангаї. Олена має негативний резус-фактор і впевнена у його іншопланетному походженні.

«Люди з негативним резус-фактором мають дуже тісний зв'язок зі своєю кров’ю на фізичному рівні. Навіть поза тілом людини така кров реагує на те, що відбувається з її господарем», - каже ясновидиця.

Аби перевірити, чи дійсно це так, Олена Йоханесен зголосилася на експеримент проєкту «Загублений світ». Що з цього вийшло, дивись просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше