СРСР планувала скинути секретну сейсмічну бомбу у жерло діючого вулкану поблизу Токіо

Загублений світ
СРСР планувала скинути секретну сейсмічну бомбу у жерло діючого вулкану поблизу Токіо
Поширити в соціальних мережах:

І такими діями примусити Японію до миру у Другій світовій війні…

Чи знали ви, що у світі існує новітня зброя, яка може провокувати різні катастрофи аби змусити ворогів капітулювати? Про це заявляють дослідники глобальних катастроф. Наприклад, багато з них переконані, що причиною землетрусу, який зруйнував долі мільйонів гаїтян у 2010 році, була новітня технологія масового знищення, так звана геофізична зброя.

«Землетрус на Гаїті був створений за допомогою технології HAARP. Вона може спричиняти небачені руйнівні землетруси, змінювати погоду або і взагалі знищити нашу планету», - каже публіцист та дослідниця штучних катастроф Елана Фріланд.

За словами дослідників, таку зброю секретно розробляють усі провідні та впливові країни світу. Ба більше – її випробовування почалися майже сто років тому.

«У радянському союзі почали розробляти новітні види зброї перед Другою світовою війною», - каже професор та доктор політичних наук Галина Зеленько.

Виявляється, що радянська авіація ще під час Другої світової війни, аби примусити Японію до миру, планували скинути потужні сейсмічні бомби у жерло вулкану Фудзіяма, розташованому неподалік японської столиці Токіо і таким чином спровокувати найбільший в історії планети землетрус.

«Це дуже зручний спосіб домагатися своїх політичних інтересів за допомогою цих абсолютно не політичних методів, за допомогою законів фізики. Чому «хороші» ці нові види зброї? Тому що ще немає на міжнародному рівні, ООН, наприклад, регламентації їх використання і санкцій за їх використання. Це те, що називається безконтактна війна», - говорить професор та доктор політичних наук Галина Зеленько.

Мало хто знає, але саме сейсмічна зброя допомогла союзникам перемогти нацистів. Але чому СРСР так і не здійснив свого плану щодо Японії – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Дивись також:

Також не пропусти, з 6 лютого, щопонеділка, о 17:00 на 2+2 виходитимуть прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше