Пророцтва Нострадамуса: найвідоміший астролог в історії міг подорожувати в часі?

Загублений світ
Пророцтва Нострадамуса: найвідоміший астролог в історії міг подорожувати в часі?
Поширити в соціальних мережах:

Він залишається однією з найзагадковіших фігур…

Мішель де Нотрдам, відомий як Нострадамус, був французьким аптекарем і астрологом, що жив у XVI столітті. Сьогодні його ім'я широко відоме завдяки його книзі «Пророцтва» 1555 року, яка містить понад 900 чотиривіршів, які, як вважають, передбачають майбутнє до 3797 року. Багато людей вірять, що Нострадамус передбачив світові події, від великих війн до природних катастроф.

Серед пророцтв, які часто приписують Нострадамусу, є передбачення Французької революції, прихід Гітлера до влади, Друга світова війна і навіть теракти 11 вересня 2001 року в США. А одним із найвідоміших пророцтв Нострадамуса, яке, на думку багатьох, здійснилося, є катрен про «великого царя терору», який «з'явиться з неба» у 1999 році. Хоча багато хто пов'язував це з очікуванням кінця світу або ядерної війни, нічого подібного не сталося. Однак, прихильники Нострадамуса стверджують, що він мав на увазі прихід нового тисячоліття і зміни, які воно принесе.

Інші приклади включають передбачення про прихід трьох «Антихристів», з яких двох вже інтерпретували як Наполеона і Гітлера. В сучасні дні третім «Антихристом» можна сміливо назвати президента росії, який розпочав кровопролитну війну в Україні володимира путіна.

Нострадамус залишається однією з найзагадковіших і найконтроверсійніших фігур в історії. Його пророцтва і сьогодні привертають увагу. Цікаво, що супутники, підводні човни, радіо та сучасні ґаджети – про усі ці винаходи Нострадамус говорив ще у 16-му столітті. Але звідки йому було все це відомо? За версією деяких дослідників Нострадамус побував у майбутньому!

«Вся інформація про події у часі і просторі, які з нами відбуваються, записані наперед і ми просто їх реалізуємо. Тому, теоретично, можна повернутися в минуле або потрапити в майбутнє, адже воно записане», - вважає біолог та уфолог Володимир Литовка.

Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Брутальний детектив, військовий та вірний сім'янин: Володимир Ращук про новий серіал і особисте життя
Подробиці з перших уст: бійці ГУР на гумових човнах провели рейд на «вишки Бойка» та знищили літак з ПЗРК
Процес зйомок «Ворон та Воробйов»: цікаві факти та залаштунки
Процес зйомок «Ворон та Воробйов»: цікаві факти та залаштунки

Серіал «Ворон та Воробйов» вийде на 2+2 вже 23 вересня о 20:15…

Сліди динозаврів на пляжі: в Австралії виявили 47-сантиметрові відбитки лап доісторичних хижаків тероподів
Справжні цілі «СВО»: як денацифікація та демілітаризація зникли з риторики пропагандистів і влади рф?
Справжні цілі «СВО»: як денацифікація та демілітаризація зникли з риторики пропагандистів і влади рф?

Сталося це вже за тиждень після початку повномасштабного вторгнення…

Таємниче життя ложі «Осіріс»: українські масона з Кам’янець-Подільська шукали вхід до пекла
Читати більше