Невидима загроза: людство стоїть на порозі кліматичної війни?

Загублений світ
Невидима загроза: людство стоїть на порозі кліматичної війни?
Поширити в соціальних мережах:

Секретні документи доводять: кліматична зброя — це реальність…

Кліматичні катаклізми — це не просто стихійні лиха, а потужна зброя, здатна стерти з лиця Землі цілі міста. Ця таємна сила перевершує навіть найпотужніші термоядерні вибухи! Учені всього світу намагаються підкорити цю страшну силу, але військові вже давно розглядають її в якості найстрашнішої зброї майбутнього.

Війну із використанням геофізичної зброї, яка призводить до природних катаклізмів, називають метеорологічною або кліматичною. Така зброя за бажанням господаря може викликати землетруси, торнадо, цунамі та інші катастрофи будь-де. Ще на початку 20 століття ці розмови здавались науковою фантастикою, але в 30-х роках почалися перші експерименти. А вже в 1954 учені змогли довести: якщо охолодити хмари штучним способом, можна керувати опадами.

Німецька армія однією з перших почала досліджувати можливості штучного впливу на клімат.

«Сама організація налічувала попервах 50 відділів. І в медичній сфері займалася, і в біологічній займалася, й у великій кількості археологічних дослідів», — розповів дослідник історії Другої світової війни Андрій Швачко.

Генрі Стівенс у своїй книзі розкриває страшні таємниці Третього Рейху: нацисти планували збивати ворожі літаки за допомогою створених ними ураганів! Сучасні вчені впевнені, що це не просто божевільна ідея — німці були близькі до того, щоб зробити це реальністю.

Ще одна не менш моторошна розробка німецьких учених — сонячна гармата. Зброя, здатна спопелити кожного, хто виступав проти Гітлера. Після завершення Другої світової війни світ дізнався про ці плани, коли розсекретили матеріали видатного вченого Германа Оберта, який замислився над розміщенням величезного дзеркала над Землею, яке б фокусувало сонячні промені та перетворювало їх на зброю, що могла б знищити будь-яку точку на планеті. Сучасні вчені переконані, що Оберту просто не вистачило часу, а ця ідея цілком може бути втілена в життя.

Хто ще виготовляв такі технології та готував метеорологічні сюрпризи ворогам? Де в Карпатах знаходиться загадкова обсерваторія та до чого тут поляки? Про це та більше дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Матеріал підготувала: Оксана Скалєух

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Продають серця, кістки та очі українців Заходу: нові фейки рф про «чорну трансплантологію» в Україні
Русалки та гігантські соми, які виповзають на берег: нові свідчення мутантів Чорнобиля
Русалки та гігантські соми, які виповзають на берег: нові свідчення мутантів Чорнобиля

Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…

Немовля і двоє дітей в одній могилі: в кургані, віком 7600 років, знайшли ще один дитячий скелет
Немовля і двоє дітей в одній могилі: в кургані, віком 7600 років, знайшли ще один дитячий скелет

Сталося це під час розкопок кургану Домузтепе у південній Туреччині…

Таємна змова американських мільярдерів: чому насправді заборонили використання конопель?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»

7-й тур Української прем'єр-ліги…

Броня безсмертя: до V століття померлих правителів Китаю одягали в таємничий костюм з нефриту
Читати більше