Комітет 300: чи справді існує організація, що керує усіма глобальними процесами на планеті?

Загублений світ
Комітет 300: чи справді існує організація, що керує усіма глобальними процесами на планеті?
Поширити в соціальних мережах:

Хто входить до цієї групи правління?

Ще на початку 90-х на світ з’явилася книга «Комітет 300. Таємниці світового уряду», її автор – відомий американський публіцист і колишній співробітник британських спецслужб Джон Колеман. Автор стверджує, що існує глобальна група правління, яка і керує цим світом з кінця ХІХ ст. Її основна мета – створити єдиний уніфікований світ без етнічних і релігійних відмінностей, та єдиний світовий уряд, який і керуватиме цим сірим, невиразним світом надалі.

До Комітету-300 Колеман записав найвпливовіших політиків світу: Джорджа Буша, майже всі королівські дома Європи, американського банкіра Девіда Рокфеллера та ще багатьох впливових фінансистів. Як стверджував публіцист, таємний уряд планує скоротити населення планети до 1 млрд людей.

«В науковій літературі виникає думка, що «золотий мільярд» - це населення провідних країн Західної Європи, США, Японії та ін. Це провідні західні країни, які споживають більшість ресурсів, є найбільш потужними державами в світі, на думку прихильників цієї ідеї, планета Земля може нормально функціонувати та забезпечити ресурсами всього-на-всього мільярд населення», - розповів кандидат історичних наук, доцент СумДУ Анатолій Гончаренко.

«Римський клуб», - за словами Колемана, - один з виконавчих органів Комітету 300, тому всіляко сприяє скороченню населення.

Хто такий Генрі Кіссінджер? Чому його вважають унікальною людиною, вершителем доль мільйонів людей? Та чому ще десятки років тому найбагатші люди планети почали публічно обговорювати негативний вплив активного приросту населення на планеті? Про це та більше – у сюжеті програми «Загублений світ»

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше