Комахоїдство тепер популярне

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Вживати комах у їжу стало дедалі більше людей. Їх додають і до супів, і до снеків, і до макаронів. Чи корисна така комахова дієта? І чи зможуть експерти відрізнити страви з комах від звичайних?

Купуючи імпортні продукти, не полінуйтеся перевірити їхній склад, адже сьогодні комахи – всюди. Як от одна французька фабрика, що виготовляє елітні макарони із додаванням кропиви, часнику та грибів. Остання новинка – паста на основі цвіркунів. Мрієте здивувати близьких такою стравою? Записуйте рецепт:

- 50 кг пшеничного борошна,

- 1,5 кг борошна із цвіркунів,

- 0,5 кг яєць.

Усе це потрібно ретельно перемішати. Вимісіть тісто і надайте йому потрібної форми.

Небезпечне м'ясо

Одна із найбільших компаній із виробництва продуктів харчування, яка виробляє популярні в Україні марки солодкої води, соків, снеків та молочної продукції, оголосила про пошук альтернативних джерел протеїну. Зокрема, розглядається можливість додавати до продуктів харчування порошків із зоофобусів та цвіркунів.

Чи зможуть експерти відрізнити страви з комах від звичайних? – дивіться Загублений Світ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше