Улюблена багатьма з нас курятина містить антибіотики. Потрапляючи всередину нашого організму, ці препарати консервують наші тіла, викликають серцеві хвороби та рак.
Кілька років тому швейцарські науковці зробили шокуюче відкриття: тіла людей, які були поховані у 2000-х, практично не розкладаються. Трупи, які кілька років пролежали у домовинах, під час ексгумації виглядали немов живі. Виявляється, вся справа у якості м’яса, яке ми споживаємо.
Улюблена багатьма з нас курятина містить антибіотики. Потрапляючи всередину нашого організму разом з курятиною, антибіотики консервують наші тіла. А після смерті перетворюють нас на справжні єгипетські мумії.
Бройлерних курей годують гормонами росту, які можуть викликати ракові захворювання. Акселерацію та серцеві хвороби серед дітей деякі науковці також пояснюють вживанням штучно-вирощеного м’яса. Під час вживання такої їжі, організм дитини починає швидко рости. М’язи та зріст різко збільшуються і серце не витримує такого навантаження.
Про інші небезпеки штучно-вирощеного м’яса дивіться у Загубленому Світі на 2+2.