06 00
Угон по-нашому Угон по-нашому
Угон по-нашому
Програма

Передача проведе масу експериментів, щоб передбачити дії викрадачів авто. Для власників машин, які їх цінують, проект однозначно рекомендується до перегляду. Ви дізнаєтеся багато корисної інформації, яка допоможе вам не стати жертвою крадіжки автомобіля. Наприклад, структура реалізації задуманого плану, на які хитрощі йдуть і ще багато чого цікавого. Поради для підвищення надійності захисту дадуть працівники ДАІ. 

09 00
Він, вона та телевізор
Програма

Де як не перед телевізором обговорювати все, що відбулося Забув пароль від комп'ютера Хто постійно губить пульт Чому так складно не розкидати несвіжі шкарпетки Як святкувати День народження І як відмовити дружину отримувати водійські права Героям почуття гумору не позичати. Домашні жарти часом нагадують наше життя.

14 55
Х/ф В тилу ворога: Колумбія
Фільм

Вже декілька десятирічь в Колумбії йде війна між місцевими бандами та національною армією. Уряд країни не в змозі перемогти терористів самостійно, тому США відправляє свій загін спецпризначення. Тепер в тилу ворога бійці повинні звільнити країну та врятувати мирне населення.

16 30
Х/ф Команда 8: В тилу ворога
Фільм

Африка. Наші дні. Загін «Морських котиків» виконує місію знищення секретного уранового рудника, який місцеві терористи хочуть використати для контрабанди ядерної зброї. Спецназ повинен їм завадити, інакше всьому світу загрожує небезпека.

18 20
Х/ф Веселі канікули
Фільм

Ґрінґо порушив закон і мусить нести покарання в мексиканській в'язниці. Тепер його завдання вижити там, де життя людини не варте й пилу.

20 15
Х/ф Работоргівля
Фільм

Нік Кесседі і Тоні Вітайкулом – офіцери поліції, котрі борються проти мафіозних кланів, що займаються работоргівлею. Офіцери прекрасно розуміють, що зупинити продаж секс-рабинь по всьому світу практично неможливо, але продовжують робити все, аби досягти цього. Під час чергового розслідування вони виходять на боса кримінального угрупування Драговича, який веде сімейний бізнес зі своїми синами.

22 05
Х/ф Поворот з Тахо
Фільм

На очах маленького хлопчика вбивають батька. Тепер Джошуа прагне помсти. Він починає працювати на кримінального авторитета Вінсета, котрий помилково вбиває, на перший погляд, звичайного наркодилера. Але той виявляється одним з головних злочинців бандитського групування. Страх за рідних, яких можуть вбити в будь-який момент, відсуває помсту для Джошуа на другий план, але чи надовго..

23 50
Т/с Зустрічна смуга
Серіал

У наш час автомобілі – невід'ємна частина життя. У світі є мільйони водіїв і пасажирів, і в кожного – своя історія з несподіваними, часто небезпечними поворотами. Саме такі гостросюжетні історії з життя за кермом розповість глядачам Зустрічна смуга. У кожній серії нові події і нові герої: випадкові подорожні, автомобілісти-любителі, професійні водії – далекобійники, таксисти, водії автобусів, маршруток, машин швидкої допомоги, експедитори, гонщики, поліцейські, – всі ті, чиє життя пов'язане з дорогою.

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»
Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»

Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…

Привласнення борщу: як і навіщо росіяни намагаються красти страви в інших країнах
Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
Читати більше