08 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

10 55
Х/ф Заручниця 3
Фільм

Брайан Міллс – колишній спецагент, який неодноразово виходив із найскладніших ситуацій. Залишивши своє бойове минуле, він намагається вести мирне життя, але йому доводиться знову взятися за зброю. Невідомі вбивають його колишню дружину і роблять так, щоб головним підозрюваним у цьому злочині став Брайан. Він повинен зробити все можливе, щоб знайти справжнього вбивцю.

13 00
Х/ф На межі
Фільм

Мільярдер Чарльз Морс влаштовує дружині фотосесію на Алясці. Але під час перельоту їхній літак потрапляє в авіакатастрофу. Герої опиняються віч-на-віч з дикою природою без шансу зв'язатися з цивілізацією.

15 30
27 тур ЧУ Динамо-Колос
футбол
17 25
Х/ф Залишені
Фільм

Під час рейсу пілот Рейфорд Стіл раптом помічає, що з літака зникли пасажири. Закінчивши політ, Стіл дізнається, що мільйони людей по всьому світу також безслідно щезли. Починається справжній хаос – затори, безлад і грабежі. Ті, хто вижив, повинні з’ясувати причини цього апокаліпсису…

19 30
Х/ф Без обличчя
Фільм

Щоб розкрити подробиці запланованого теракту, агент ФБР Шон Арчер наважується на складну операцію. Він бере собі нове обличчя, обличчя терориста Кастора Троя, який знаходиться у комі. Але отямившись, Трой забирає обличчя Арчера і швидко замітає сліди, які вказують на те, де справжній Шон…

22 15
Х/ф Фортеця впаде
фильм

Два угруповання конкурують між собою. Вони готуються забрати мільйони в розкішному замку, який знесуть найближчими днями. Планам гангстерів заважає працівник, що випадково знайшов гроші раніше за інших. Йому потрібні гроші на лікування дочки. Усі три сторони зустрічаються в будівлі за 90 хвилин до вибуху.

00 00
Х/ф Мій батько – злочинець
Фільм

Джек Чарльз – недобросовісний батько, який має три судимості і не приділяє належної уваги своїм дітям. Після смерті матері діти опиняються в інтернаті, де з ними поводяться не найкращим чином. Переховуючись від поліції, Джек вирішує викрасти їх.

01 50
Т/с Слов'яни
Серіал

Останні новини

Канал 2+2 розпочав зйомки нового гостросюжетного серіалу
Канал 2+2 розпочав зйомки нового гостросюжетного серіалу

Прем’єра запланована восени 2024 року…

В Києві відбувся передпоказ документально проєкту «Спротив»
В Києві відбувся передпоказ документально проєкту «Спротив»

Надихаючі історії боротьби українського народу із загарбниками…

Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»
Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»

Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…

Привласнення борщу: як і навіщо росіяни намагаються красти страви в інших країнах
Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

Читати більше