06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 45
Х/ф Машина
Фільм

В недалекому майбутньому між Великобританією і Китаєм почалася «холодна війна». Вчений Вінсент МакКарті намагається створити ідеальну зброю, щоб виправити нестабільну обстановку в країні. Для реалізації цієї мети він обирає андроїд з ідеальними фізичними можливостями. Щоправда, вчений і не здогадується, що його творіння вийде з-під контролю і поставить під загрозу не тільки проект, але і його самого.

16 30
Х/ф Солдати фортуни
Фільми

Колишній найманець Нік Гунар отримує пропозицію, від якої важко відмовитися. Потрібно зібрати команду, поїхати на тропічний острів і умовити місцевих жителів підписати папір, що дозволяє одній фірмі добувати там корисні копалини. Вже на острові Нік зіткнувся з підлістю і зрадою тих, хто найняв його. Починається жорстоке заворушення, де щоб вижити, потрібно вбити.

18 30
Х/ф Атака на королеву
Фільм

Група терористів захопила найбільший у світі океанський лайнер «Королева Єлизавета Друга», на борту якого відбувалася зустріч президента Сполучених Штатів і прем'єра Китайської Народної Республіки. Якщо вимоги терористів не будуть виконані, вони підірвуть корабель разом з його високопоставленими пасажирами.

20 10
Х\ф "Заручниця-3"
Фільм

Браян Міллс – колишній урядовий агент, який не раз виходив з найскладніших ситуацій. Залишивши своє бойове минуле, він намагається вести мирне життя, але одного разу йому знову доводиться взятись за зброю. Невідомі вбивають його колишню дружину і роблять все так, щоб головним підозрюваним у цьому злочині став саме Браян. Йому доведеться зробити все можливе, щоб знайти справжнього вбивцю.

22 15
Х/ф Рейс 7500
Фільм

Пасажири рейсу 7500 зайняли свої місця на борту літака і очікують багатогодинного перельоту з Лос-Анджелеса в Токіо. На час польоту кожен намагається зайняти себе чимось корисним або просто виспатися. Але незабаром з одним з пасажирів відбувається нещасний випадок, який стає лише початком таємничих і жахаючих подій ...

23 55
Х\ф "Водій автобуса"
Фільм

Шкільний автобус везе підлітків і викладачів назустріч новим відкриттям. Ось тільки дорогою трапляється неприємність, транспорт застряє в безлюдній місцевості. Група людей вирушає на пошуки підмоги. У цей же час група наркоторговців готує велику партію до відправки. Ось тільки вона не могла передбачити, що в її притулок забреде компанія туристів ...

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше