06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

08 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

16 10
Х/ф Аватар
Фільм

Джейк Саллі - колишній морський піхотинець, прикутий до інвалідного крісла - отримує завдання здійснити подорож на планету Пандора, де добувають життєво важливий метал. Для цього його підключають до аватару, отриманого з людської ДНК і ДНК корінних жителів Пандори На'ві. Місія Джейка - знищити На'ві, які стали перешкодою для видобутку мінералу.

19 20
Х/ф Клин клином
Фільм

Пожежний потрапляє в програму захисту свідків. Коли людина, проти якої він повинен давати свідчення, загрожує йому, герой повинен взяти правосуддя у свої руки. Інакше в небезпеку потрапить його кохана.

21 20
Х/ф Підстава
Фільм

Троє найкращих друзів з неблагополучного району Дейв, Вінсент і Соні здійснюють зухвалі пограбування. Соні і Дейв точно вирішили покінчити з криміналом, але Вінсент готовий зробити хід конем – вбити товаришів і сховатися з награбованим. Злочин було завершено успішно, Вінсент, як і планував, забирає все собі, вистріливши в Соні і Дейва. Але злодюжка не знав, що його чекає жорстока вендета.

23 05
Т/с Величний Джо
Серіал

Детектив поліції Парижа Джо Сен-Клер розслідує вбивства. За плечима у нього кримінальне минуле, а його методи роботи до душі не всім членам команди. Та й в особистому житті Джо все далеко не просто. Але його головна задача - розібратися з серією жорстоких вбивств, що сталися в центрі столиці Франції ...

01 05
Т/с Пляжний коп
Серіал

Флорида. У невеличкому містечку Палм Глейд прибуває детектив Джим Лонгуорт. Але у тихочу на перший погляд місті також відбуваються злочини, а здешні болота – ідеальне місце, де можна позбутися тіла. Так і робить напарник Джима, котрий у гніві вбиває свою дружину, а тіло відправляє на корм алігаторам.

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше