Як виглядати стильно: прості поради для чоловіків

Як виглядати стильно: прості поради для чоловіків
pexels.com
Поширити в соціальних мережах:

Читайте та занотовуйте поради, що зроблять вас стильним!

Стиль – невід’ємна частина чоловічого життя, але не всі знають, як доглядати та одягатися правильно. Нижче наведені поради допоможуть вам краще обирати речі для образу, які зроблять з вас по-справжньому стильного чоловіка.

pixabay.com

  • Не носіть речі не свого розміру

Не купляйте завеликі речі. Якщо вже придбали – віднесіть кравцю. Не маєте змоги підправити розмір? – Викиньте цю річ.

У завеликій чи замалій сорочці ви не будете виглядати солідно. Скоріше, навпаки. Мішкуватість аж ніяк не підкреслить вашу фігуру, а занадто малий розмір, змусить думати оточення, що ви – скупий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елементи чоловічого гардероба, які подобаються жінкам

  • Дотримуйтесь дрес-коду

Завжди дотримуйтесь дрес-коду. Насправді, він присутній всюди, навіть, якщо офіційно це не заявлено. Подивіться, як одягаються ваші колеги, люди навколо.  І намагайтеся повторити цей стиль.

Одягаючи строкаті модні шорти на роботу в бізнес-центрі, ви не будете виглядати стильно, якщо навколо вас – чоловіки в костюмах, що пошиті на замовлення в кравця. Або ж навпаки, в креативному середовищі не надто доречним буде класичний піджак із краваткою.

unsplash.com

  • Гармонійно підбирайте відтінки та кольори

Якщо ви тільки починаєте слідкувати за особистим стилем, то не варто дуже експериментувати. Зупиніться на 2-3 кольорах в одязі та орієнтуйтеся на класичні поєднання. Біла, або блакитна сорочка до класичних брюк, сірий, або чорний костюм – вічна класика. Почніть з цих поєднань.

  • Купуйте якісний одяг

Віддавайте перевагу якості, а не кількості речей. Краще зібрати потрібну суму і купити справжні італійські черевики, які прослужать набагато довше, а з часом стануть тільки краще. Те саме стосується сорочок, верхнього одягу, трикотажу тощо.

Накупити велику кількість не якісного одягу – хибний шлях. Речі швидко втратять гарний вигляд, і доведеться знов вирушати на шопінг.

  • Підбирайте одяг під свою фігуру

Підкреслюйте переваги своєї фігури та ховайте недоліки. Маєте низький зріст, але підкачане тіло? Обирайте речі, що зроблять вас стрункіше та більш пропорційним! Класичні завужені брюки, безсумнівно, пасуватимуть краще за широкі джинси з низькою посадкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 предметів чоловічого гардероба, які ненавидять жінки

pixabay.com

  • Привчайтеся доглядати за собою

Виділяйте час на догляд за собою щодня. Виробляйте звички та автоматизуйте ці дії. Слідкуйте за зачіскою, манікюром. Зверніть увагу на шкіру обличчя. Маєте мішки під очима? – купіть крем від цієї проблеми та використовуйте його щодня. Ви побачите, як ваша зовнішність поступово змінить ставлення оточення до вас.

  • Створіть свою власну «уніформу»

Одягайтесь так, наче хочете про щось розповісти всьому світу. Хочете демонструвати свою силу? – покажіть це у своєму вбранні. Одягнувши рожеву сорочку ті білі брюки, ви не виглядатиме сильним та домінантним. Ви нагадуватиме креативного хлопця. Оберіть для себе повідомлення, яке ви хочете всім донести та відповідно одягайтеся.

  • Шукайте натхнення у зірок та селебріті

Знайдіть суперзірку чи відому особу, яка схожа на вас комплекцією тіла або кольором волосся. І щоб вам при цьому подобався стиль кумира. Спостерігайте, як він одягається та позичайте образи.

pixabay.com

  • Проведіть ревізію в гардеробі та викиньте назавжди старі та жахливі речі

Спростіть собі щоденну роботу з вибором одягу. У вашій шафі не має жити купа старого мотлоху, серед якого губиться нове та стильне вбрання. Як кажуть стилісти – якщо ви не вдягнули річ впродовж цілого року – час її віддати на благодійність.

  • Не плутайте стиль та моду

Мода – швидкоплинна та мінлива, а от стиль, особливо, класичний, існує десятиліттями. Якщо ваша мета бути стильним – забувайте про модні тренди. Щоправда, інколи додати модну «перчинку» не буде зайвим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весна-2019: модні тенденції для нього та неї

  • Знайшли чудову річ? Купіть кілька штук на запас

Якщо ви зустріли «ту саму» річ, яка на вас чудово сидить і дуже вам подобається – придбайте одразу кілька штук. Так ви будете впевнені, що чудово виглядатиме тривалий час. Нерідко бренди запускають нові колекції і ви вже не знайдете річ, що вам так подобалася.

pexels,com

  • Подбайте про свій образ загалом

Придбати найдорожчий костюм і комбінувати його з неякісними дешевими черевиками – погана ідея. Витрачайте кошти рівномірно. Образ має бути гармонійним. Зрештою, краще оберіть недорогий костюм, але не економте на взутті.

  • Познайомтеся з кравцем

Хочете швидко змінити свій стиль – будьте готові заплатити професіоналу. Кравці, стилісти та модельєри знають, що роблять. Вони дадуть цінні поради та допоможуть обрати найстильніші варіанти.

Можна також замовити послуги персонального консультанта з шопінгу. Ця людина добре знає весь асортимент магазинів плюс врахує ваші зовнішні особливості. І ці послуги коштують не так дорого, як здається.

  • Стиль – це наука. Інвестуйте у свій розвиток

Прочитайте книжку або пройдіть майстер-клас по стилю. Краса та стиль – це не лише для жінок. Доглядати за собою і бути стильним чоловіком – не соромно.

Так, навчитися бути стильним – не просто, це справа не одного дня. Але воно того варте. Адже, з давніх-давен зустрічають та складають перше враження про вас – саме по одягу.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше