Володіння зброєю: очільник МВС розповів, як «роздача» пістолетів та автоматів населенню сприяла відсічі ворога

Володіння зброєю: очільник МВС розповів, як «роздача» пістолетів та автоматів населенню сприяла відсічі ворога
Поширити в соціальних мережах:

Одне із питань, що дуже гостро стоїть на часі в українців…

Вільне володіння зброєю – питання, що дуже гостро стоїть на часі в українців. Досвід перших діб повномасштабного вторгнення росії в Україну показав, що лише завдяки тому, що було роздано десятки тисяч пістолетів, автоматів усім охочим сприяло тому, що ми дали відсіч. Про це заявив очільник МВС Денис Монастирський і закликав громадян проходити опитування стосовно обігу вогнепальної зброї. Напередодні його за дорученням Президента ініціювало Міністерство внутрішніх справ.

«Висловлюйтеся, тому що це також важливо зрозуміти. Після цього законодавці будуть прописувати закон з іншою концепцією, з тою, якою висловиться народ», - зазначив очільник відомства.

Варто зауважити, що лише за два дні проведення опитування щодо володіння зброєю свої голоси віддали майже 800 тисяч українців. У свою чергу міністр оборони поділився тим, настільки важливо внормувати це питання.

«Закону, який регулює обіг зброї мисливської, спортивної, будь-якої не існує. Це дивно, але це факт. Тому нам все одно треба його приймати і внормувати. Нам треба вже з вами розвивати культуру поводження зі зброєю»,- розповів Олексій Резніков.

Щоби взяти участь в опитуванні, громадяни повинні в застосунку «Дія» перейти до розділу «Послуги». Участь в опитуванні можуть взяти лише повнолітні громадяни України. На те, щоб висловити свою думку часу є до 1 червня.

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше