Валерій Сараула: «Я побачив на стелі біса, який курив»

Валерій Сараула: «Я побачив на стелі біса, який курив»
Фото: instagram/valeriisaraula
Поширити в соціальних мережах:

Що ведучий «Загубленого світу» думає про потойбічні сили, екстрасенсів та НЛО.

Надприродні явища давно стали невіддільною частиною його життя. Це й не дивно, адже за роки роботи у різних проектах Валерій Сараула побачив чимало паранормальних речей.

Редакції 2plus2.ua він розповів про пошуки екстрасенсів, ставлення до космічного туризму та зустріч, від якої волосся стає дибки. Про це та інше дізнавайся із нашої «містичної» розмови…

Валерію, в «Загубленому світі» ви розповідаєте глядачам безліч дивовижних історій. Чи стаються вони поза камерами?

Чесно кажучи, навіть сьогодні над цим замислювався. Бо, вочевидь, надприродні явища давно стали частиною мене. Іноді дивлюся на людей і сприймаю не слова, а їх енергію. Бачу те, чого інші не помічають.

Фото: instagram/valeriisaraula

Люди, які заходять у моє життя, з’являються там невипадково – в цьому я переконаний.

Раніше робив психоаналітичні портрети й не боявся їх озвучувати. Зараз став толерантнішим – просто «зчитую», підходить мені співрозмовник, чи краще триматися від нього якомога далі. Інколи краще перервати розмову і зберегти внутрішній спокій – що я, власне, неодноразово робив.

Були випадки, які виходили за межі розуміння?

Бувало різне, але одного разу в дитинстві мені наснився сон – я побачив на стелі біса, який курив. Тоді переконав себе, що це видіння. Але коли ситуація повторилася менше, аніж рік тому, зрозумів – не примарилося.

Фото: Фрагмент проекту «Загублений світ»

Втім, думаю, такий гість не несе загрози – потужна сила, яка створила цей світ, подарувала мені хороший захист. Бо за час своєї роботи з людьми, а це з 2005 року, вже не дивуюся. І той, хто мило усміхається та каже приємні слова, може тримати за спиною «ніж». Ба більше, навіть не здогадуватися, навіщо так вчиняє.

Пам’ятаю зйомку, під час якої разом з екстрасенсом перебував у морозильній камері. Його вже немає серед живих, але тоді він сказав, що певні люди хотіли мені нашкодити. На щастя, у них нічого не вийшло.

Фото: instagram/valeriisaraula

Влітку ви записали відео, у якому похитнули віру в екстрасенсів, яких ми бачимо на екрані. То які ж вони насправді?

Три роки тому, коли я працював в іншому проекті, завжди ставив собі це запитання.

Як тільки з’явилася пропозиція прийти на шоу, де були екстрасенси, погодився лише за однієї умови – все буде чесно.

Звісно, телебачення має змогу змонтувати кадри й показати все у вигідному для нього світлі. Проте деякі емпати отримували запитання, відповіді на які знав тільки я та мої рідні. Декому вдавалося відповісти правильно, але тільки на початку.

Саме тому я захотів розібратися в цьому явищі та створив власний проект – «Екстрасенсів. нет». Запрошував сотні персон, щоб з’ясувати, чи насправді екстрасенси такі могутні. Результат виявився плачевним – звучало максимум 3-4 правильні відповіді з 15-ти. Тобто, навіть менше половини.

Фото: instagram/valeriisaraula

Та все ж знайшлася жінка, яка в одному з конкурсів вразила. З-поміж карт, обернених до мене, вона мала витягнути ту, яку я скажу. Так, люди вгадувала по одній карті, але ця учасниця витягнула аж три підряд!

Ще одне не менш цікаве випробування було для батьків: в одній з 10 квартир ми закривали їхню дитину (інколи це були навіть немовлята), яку мама чи тато мали відшукати. Тут була виключена можливість підказки, та завдяки інтуїції вони знаходили своє чадо. Втім, на фіналі могли показувати зовсім ганебні результати, тому, думаю, що екстрасенси існують, але їх небагато.

Якщо така людина десь є, я б хотів із нею познайомитися.

Не задля того, щоб висміяти чи зганьбити, а через те, що їхня здібність може принести чимало користі. Бо якби розрекламовані особи з шоу робили хоча б половину того, що їм «приписують», ми, ймовірно, жили б у золоті.

Загалом, переконаний, що кожен у певні моменти життя наділений екстрасенсорними здібностями. Просто не звертає на це уваги. Звісно, дехто має більше здібностей, втім, вони не такі, як у популярних передачах. І я це перевірив.

У передачі «Загублений світ» часто висвітлені теми, які стосуються НЛО. Вірите у позаземних жителів?

Нещодавно моя донька запитала мене: «Та, а інопланетяни існують?». Я відповів, що існують. «А це зелені чоловічки?».

Навіть у п’ятирічної дитини вже сформований їхній образ через спілкування, телебачення та мережу. Але, найімовірніше, інопланетяни відрізняються від нашого уявлення.

Це енергетичні згустки, про які достеменно нічого не відомо.

 Хоча, у людства є перевага – воно красивіше. Принаймні, ми так думаємо.

Скористалися б можливістю пожити на Марсі, чи нізащо не покинули б нашу планету?

Звісно, я задумувався, чи потрібна мені така пригода. У моєму житті був подібний досвід – проект «За склом. Тепер ти в армії». Фактично, це інша планета, але з нашими умовами та випробуваннями. Тому, якби Ілон Маск запропонував мені стати космічним туристом, то, скоріше за все, почув би відмову.

Фото: instagram/valeriisaraula

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. «Насамперед, я телеведучий. Але без акторства і без музики себе не бачу», – Валерій Сараула
  2. Онлайн-конференція з Валерієм Сараулою
  3. Ведучий Валерій Сараула став режисером відео для дорослих
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше