"Насамперед, я телеведучий. Але без акторства і без музики я себе не бачу", – Валерій Сараула

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Вже рік в ефірі телеканалу 2+2 виходить інформаційно-розважальний проект «Загублений світ», одним з ведучих якого є відомий український шоумен, актор і співак Валерій Сараула.

Про містичні історії в реальному житті, конкуренцію з Геннадієм Попенко на роботі та зйомки "Загубленого Світу" Валерій Сараула розповів «ТВ-парку».

Валерію, нещодавно команда «Загубленого світу» відсвяткувала рік в ефірі. А ви пам’ятаєте, як потрапили у проект? 

Пам’ятаю, до того, як потрапити у проект до мене підходили люди просто на вулиці, питали, коли ж буде щось новеньке, ексклюзивне, цікаве. Я сам відчував, скоро у мене розпочнеться новий етап. І цей етап настав – мені зателефонували із пропозицією стати ведучим нового проекту «Загублений світ». Коли почув ідею програми, зрозумів, що це моє, і погодився.

Афери, приховані небезпеки, всесвітні змови – теми ваших випусків доволі серйозні, а як проходять зйомки сюжетів? 

Коли на майданчику звучить команда «Почали!», все дуже серйозно. Але іноді для розрядки можу кинути в кінці підводки якусь дурничку, аби розслабити колег. Все ж таки ми маємо отримувати задоволення від процесу. Коли зйомки тривають цілий день, ще й в складних умовах, має бути на майданчику людина, яка б змогла розважити команду, підтримати.

Який факт з циклу «Загубленого світу» вразив вас найбільше?

Найбільше запам’яталась серія, де ми дізнавались, якою буде їжа майбутнього. Я сам вирішив стати учасником неоднозначного експерименту. Справа в тім, що нам довелось куштувати котлети з хробаками! Смак цих «делікатесів» не врятували навіть французькі шеф-кухарі, яких спеціально запросили на проект. Мене мало не знудило!

За часи телевізійної кар'єри ви стали справжнім дослідником потойбіччя. А в житті з вами часто відбуваються містичні історії або, можливо, ви бачите віщі сни? 

Вважаю, що НЛО існують. Але здебільшого те, що бачать люди на Землі, це рукотворні, засекречені об’єкти, які час від часу доступні і людському оку. Мені лише раз вдалося угледіти щось схоже на інопланетний об’єкт. Але це був 2007 рік, тоді мій телефон ще не міг приблизити настільки, аби я зрозумів, що саме це було. Тому хтозна, може я дійсно бачив щось інопланетне. А ось сни – це дуже цікава тема. Вони можуть повторюватися у житті. Від мене часто можна почути фразу: «О, я це вже бачив уві сні!».

Крім вас, у проекті ще двоє ведучих – Максим Сухенко та Геннадій Попенко – слідкуєте за роботою колег? 

Так, у нас таке собі чоловіче тріо. (усміхається) Хоча у кожного є своя тема і ми не пересікаємось на майданчику, я, звісно, слідкую за роботою колег. Все ж таки ми створюємо один проект. З Геною ми також зустрічаємось на різних заходах у якості ведучих. До речі, ми знайомі з ним ще зі студентських часів – два роки мешкали поруч у гуртожитку, двері в двері. Можна сказати, що саме він підштовхнув мене розпочати телевізійну кар’єру.

Як саме?

Коли вступив до університету, почав спостерігати за його роботою на телебаченні і загорівся. Мені закортіло чогось подібного. Напевно, тоді я і зрозумів, що хочу пов’язати своє життя з медіа.

Коли-небудь задумувались, яка ваша найулюбленіша програма?

Звісно, я дивлюся «Загублений світ». Я спостерігаю і за своєю роботою, і за роботою колег. Я вважаю, що наш проект зараз динамічно розвивається. Віднедавна дуже багато чую про проект «Танці з зірками», отже, це успішне шоу. Також люблю дивитися програму «Профутбол» каналу 2+2.

Ви фанат футболу?

Так! Вперше я познайомився з футболом у чотири роки, коли батько привів мене на стадіон «Авангард» у рідному Луганську. Тоді мене вразив футболіст, який грав з неймовірною швидкістю. Вже потім я дізнався, що це був легендарний Олександр Заваров. З того часу я став вболівати за луганську «Зорю». Мені подобається ця команда і її розвиток. Коли луганчани проводять матч у Києві, обов’язково купую квитки.

Яка з ваших теперішніх ролей – ведучого, актора, музиканта – вам найближча?

Насамперед, я телеведучий. Але без акторства і без музики я себе не бачу. Це те, що народжується із середини. У різних регіонах мене по різному сприймають, впізнають за різними проектами. Це трійця, яка в мені живе, і я сподіваюся, буде жити. Я ставив собі питання: «А що, як за контрактом ти не зможеш співати чи брати участь в інших виставах?». Зрозумів, що не підпишу такий контракт. Мені потрібна свобода в усьому, особливо в творчості.

Хочете знати більше про життя улюбленого телеведучого? Маєте питання? Хочете висловити свою думку? У вас є така можливість!

Валерій Сараула відповість на усі питання глядачів у лайв-інтерв'ю 7 грудня о 19.00. Трансляція проходитиме на сторінці Телеканалу 2+2 у Facebook та YouTube. Тож, якщо ще не підписалися на сторінку, поспішайте, щоб не проґавити нічого цікавого!

Питання лишайте під спеціальним постом у Facebook.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше