Три гостросюжетні кіноісторії з Беном Аффлеком: добірка від Київстар ТБ

Три гостросюжетні кіноісторії з Беном Аффлеком: добірка від Київстар ТБ
Поширити в соціальних мережах:

Для поціновувачів творчості кіноактора…

51-річний Бен Аффлек є одним із найбільш високооплачуваних акторів у світі. Для поціновувачів творчості кіноактора Київстар ТБ підготувала добірку з трьох гостросюжетних фільмів від компанії Disney, які можна переглянути легально зі знижкою до 45% з нагоди Чорної п'ятниці. 

Загублена (детектив, драма, екранізації)

Емі Данн і Нік Данн, здавалось, були зразковою парою. Під час кризи вони залишають Манхеттен, де жили, і переїжджають в Міссурі, рідне для Ніка місто. Проживши разом вже п’ять років, чоловік і дружина збираються влаштувати річницю весілля, на яку повинні прийти їхні близькі та знайомі. Однак гостей чекає сюрприз — зразковий чоловік заявляє, що Емі зникла. Безліч репортерів і поліцейських, чорна слава для чоловіка зниклої жінки і величезна кількість підозр, що саме Нік Данн розправився зі своєю коханою. Адже всі докази, які начебто хтось залишив навмисне, вказують на те, що це не просто зникнення, воно сталося разом з насильством. Спроби Ніка провести власні розслідування і довести людям, що він невинний, розбиваються об таємниці та скелети в шафі самої пари.

Остання дуель (історичний, бойовик, драма)

Нормандський лицар Жан де Карруж після повернення з війни дізнається, що його сусід і суперник Жак Ле Грі зґвалтував його дружину Маргариту. Однак у Ле Грі виявилися сильні союзники, словам жінки ніхто не вірить, і Карруж звертається за допомогою особисто до короля Франції Карла VI. Вислухавши всі свідчення, король постановив, що конфлікт повинен бути вирішений в чесному поєдинку. Від результату битви залежить доля не лише Ле Грі і Карружа, а й дружини останнього. У разі поразки чоловіка її повинні спалити на багатті за неправдиві звинувачення.

Армагеддон (бойовик, пригоди, трилер)

Астероїд розміром зі штат Техас направляється до Землі. Зупинити його практично неможливо, тож, зважаючи на це все, нашій планеті незабаром настане кінець. У ролі потенційних рятівників людства Брюс Вілліс і Бен Аффлек. Вони втілюють геніальний план НАСА — приземлитися на астероїд, пробурити в ньому дірку, закласти туди ядерну бомбу і підірвати. Все просто і дуже ефектно.

Ще більше фільмів від компанії Disney шукайте на Київстар ТБ. Отримуйте -65% на дворічний пакет «Преміум HD» і дивіться фільми, серіали та улюблені шоу всього за 69 грн/міс.

Дивіться також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше