Сексуальний гороскоп на серпень

Сексуальний гороскоп на серпень
Поширити в соціальних мережах:

Дізнайтеся, наскільки спекотним виявиться останній місяць літа.

Можливість заглянути у майбутнє завжди дуже спокуслива. Особливо, якщо йдеться про сексуальні пригоди та «гарячі» експерименти.

То що ж підготували щедрі зорі для кожного знаку зодіаку?

  • Овен

Серпень для Овнів виявиться багатим на неймовірні вчинки та бурхливі романи. Але все ж варто зупинитися і подумати, чого ви чекаєте від стосунків – фізичної чи душевної близькості?

Найбільш вдалими днями для побачень виявляться 2 та 3 серпня, а от з яким продовженням – залежить від Овнів. 

  • Телець

Порада місяця для Тельців – зберігайте терпіння, навіть якщо здається, що події розвиваються занадто повільно. Не поспішайте, і доля подарує винагороду, гідну усіх очікувань.

На цей знак зодіаку чекає світла смуга у стосунках, а найбільш вдалим днем виявиться 25 серпня.

  • Близнюки

Починаючи з 7 серпня сексуальна енергія Близнюків зросте, а впевненість у собі магнітом притягне пікантні ситуації. Отож, якщо ви давно хотіли урізноманітнити вашу інтимну сферу – годі стримуватися. Життя занадто коротке, аби бути скромними.

  • Раки

Початок місяця виявиться ідеальним моментом для зізнання у коханні. Серпень буде більше романтичним, аніж багатим на «спекотні» події. Та розчаровуватися не варто, бо нові стосунки потягнуть за собою й подальший, не менш цікавий розвиток подій.

  • Лев       

Негайно урізноманітніть своє сексуальне життя, інакше рутина «затягне» вас у свої обійми. Покажіть половинці яскраве «шоу» в ліжку, адже експерименти та нові відчуття підуть на користь кожній парі.

  • Діва      

На вас чекає багато уваги з боку протилежної статі, але це й не дивно – ви нарешті змогли відкритися, прислухатися до власних почуттів та забути про будь-які сексуальні кордони.

Найбільш емоційними днями виявляться 4, 5 та 6 серпня. І якщо на горизонті замайорить новий роман – скористайтеся шансом. Бо чому б і ні?

  • Терези

Здається, бажання зваблювати й насолоджуватися всіма життєвими перевагами у вас в крові. У серпні в Терезів все буде виходити невимушено і легко: партнер розумітиме вас з півслова, а ви нарешті відчуєте, що знайшли у стосунках повну гармонію.

  • Скорпіон

Напевно, вам потрібний відпочинок, адже енергетичний баланс на межі. Ловіть момент 17 та 18 серпня – вам вдасться не лише відновити сили, а й «зловити» у свої сіті золоту рибку, яка виконає всі ваші бажання.

  • Стрілець

Гороскоп на серпень радить довіритися усім інтимним відчуттям і йти за ними, навіть, якщо вони здаються вам занадто екзотичними. 2 серпня з’явиться шанс налагодити контакт з людиною, до якої є симпатія. Тому тримайте руку на пульсі – незабутні вечори не за горами!

  • Козеріг

Ваші таємні бажання набудуть неймовірних розмірів, тому надалі від них утікати не вийде. Побачення, нові знайомства та веселі літні вечірки – скористайтеся шансом нарешті відчути себе вільними, а серпень цьому посприяє!

  • Водолій

Ви чудово навчилися насолоджуватися компанією самих себе. Але навіщо задовольнятися самотністю, коли останній літній місяць запрошує у вир незабутніх подій? Хочете вибухових вражень – тоді годі сидіти на місці й закриватися від світу. 7 та 8 серпня підготували дещо дуже цікаве, отож будьте напоготові.

  • Риби

Чи то Риби такі магнетичні, чи то справді відбувається якась магія, але серпень сам шокований від особистого життя цього знаку зодіаку. Здається, вони вирішили порушити всі правила й одразу, і це їм як ніколи до вподоби.

Вже на початку місяця ви відчуєте, що ваші упередження зникають, а інтим набуває різноманітніших форм.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше