Розвідка США: Адольф Гітлер мав схильність до гомосексуалізму

Розвідка США: Адольф Гітлер мав схильність до гомосексуалізму
Поширити в соціальних мережах:

На думку експерта американського Управління стратегічних служб, фюрер, ймовірно, був нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Про особисте життя Адольфа Гітлера сказано і написано дуже багато. Особливий інтерес, звичайно, представляють оцінки професійних психологів і психіатрів. Особистість німецького лідера досконально дослідили спецслужби різних країн, включаючи США.

Зараз ЦРУ розсекретило доповідь про нацистського вождя, в якому, крім іншого, детально розглядається питання його сексуальну орієнтацію. Звіт на 70 сторінках спеціально для президента США Франкліна Рузвельта підготував антрополог Генрі Філд в 1943 році. На думку експерта, Гітлер був гомосексуалів (або бісексуалом) з садомазохістськими нахилами.

Що Гітлер шукав у Антарктиді? 

Висновки базуються на відомостях, які вдалося добути розвідникам. Зокрема, мова йде про віденський період життя Гітлера. Відомо, що з 1910 по 1913 рік фюрер жив в чоловічому гуртожитку на Мельдеманнштрассе і намагався прославитися як художник. Цю установу вважали місцем, куди «літні люди приходять задовольняти свої фізіологічні потреби з молоденькими красенями».

Адольф Гітлер нібито сам любив спостерігати за привабливими юнаками, що породжувало у нього «естетичну насолоду». Повідомляється і про сексуальний потяг фюрера до свого заступника Рудольфа Гесса, якого назвали трансвеститом. Філд також заявив про можливі сексуальні зв'язки нацистських лідерів під час відбування тюремного ув'язнення в 20-і роки.

Расова теорія Третього Рейху 

При цьому співмешканка Гітлера, а згодом і його законна дружина Єва Браун, згідно з висновками експерта, не мала близькості з майбутнім фюрером аж до 1932-го, а можливо, і в подальшому. Не виключено, що «показових» відносин з людиною протилежної статі вимагала ідеологія Третього рейху.

Спеціаліст Управління стратегічних служб не виключив схильностей Гітлера до садомазохізму. Складність його орієнтації Генрі Філд порівнює з «лукавим» політичним світоглядом: фюрер був націоналістом і соціалістом в одній особі. Крім того, антрополог бачив в нацистському лідерові як чоловічі, так і жіночі риси.

Джерело: naked-science

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше