Расова теорія Третього Рейху

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Нащадки атлантів особливі та унікальні. Нацисти були переконані, що є люди, які мають володарювати, а є ті, хто має служити. Аби встановити своє панування нацисти не шкодували ні сил, ні ресурсів.

30 січня 1933 року – у Німеччині до влади приходить Адольф Гітлер. За декілька років цей чоловік здобуде славу найбільшого злочинця в історії. Але у 30-ті він – пророк своєї нації. Витягнувши Німеччину з економічної кризи, що поглинула країну після поразки у Першій Світовій, Гітлер узурпує владу в країні блискавичними темпами. Політична опозиція та просто не згідні із новим порядком громадяни опиняються у концтаборах.

 Допомагає Гітлеру його права рука – колишній агроном, відданий прихильник окультизму і расової теорії – рейхсфюрер Генріх Гімлер. Усю брудну роботу виконують елітні воєнізовані підрозділи СС. З новітнім озброєнням та вкладеною у голови думкою про свою унікальність.

Високі, світловолосі та з блакитними очима представники вищої раси. Є люди, які мають володарювати, а є ті, хто має служити. За расовою теорією, нація, яку Гітлер мав привести до світового панування, походила від древньої цивілізації Атлантів. Після глобальної катастрофи, яка відбулась тисячі років тому, частина з них вціліла і зберегла дані про Всесвіт і світобудову. Ті надлюди контактували із позаземними цивілізаціями, були напівбогами. Їхніми прямими нащадками назвали себе німці – арійцями.

Пропаганда Третього Рейху створила власну історію. Такий собі симбіоз містики, древніх вірувань та фактів. Саме завдяки цьому віддані Гітлеру німці крутили наймасштабнішого антилюдського механізму в історії людства. Аби встановити своє панування нацисти не шкодували ні сил, ні ресурсів.

Пантеон слави для еліти Вермахту під Житомиром

У 1935 році Генріх Гімлер створює окультну організацію Аненербе – спадок предків. 

Сама організація налічувала попервах 50 відділів. І у медичній сфері займалися, і у біологічній займалися. І вели велику кількість археологічних дослідів.

Андрій Швачко, дослідник історії

Аненербе цілеспрямовано працювало над втіленням у життя основної ідеї Фюрера – світового панування. Але для реалізації цього потрібні були нові методи і нова зброя. Нацисти вірили, секрет її створення лежав у забутих віруваннях і втрачених знаннях минулого. Зберігаються ці знання у древніх манускриптах, зашифровані у рунах. Ще до війни експедиції Аненербе були відправлені у країни Скандинавії для розкопок поховань вікінгів. Експедиції вирушали і у Тибет у пошуках містичної шамбали.

Найнявши на роботу визначних науковців того часу, розкопували не тільки з метою дослідження власної історії, а й для обґрунтування вторгнення на чужі землі. З собою у Тибет Аненербе привезла спеціальне обладнання: вимірювала зріст, розміри кінцівок і черепи тамтешніх мешканців, робили гіпсові знімки облич. Німці вірили і шукали докази того, що саме тут у Тибеті прадавні арії сховалися від глобальної катастрофи. Відтак у цих краях могли зберігатися і древні знання, що так потрібні були Третьому Рейху.

Більше цікавого дивіться у Загубленому Світі на 2+2. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше