Річард Гір, Мадонна, Джеремі Кларксон: як світ підтримує Україну

Річард Гір, Мадонна, Джеремі Кларксон: як світ підтримує Україну
Поширити в соціальних мережах:

Україна вже третій місяць героїчно протистоїть російській агресії…

Україна вже третій місяць героїчно протистоїть російській агресії. Весь світ за цей короткий час зрозумів, що в нашій країні живуть найхоробріші люди. Всесвітньовідомі зірки, різноманітні організації та багато країн словом і ділом допомагають нашій державі у нелегкому протистоянні. Ось лише декілька з тих, хто висловлює свою підтримку:

США випустили срібні інвестиційні монети номіналом $1, повідомив Музей грошей НБУ. Вони мають увінчати опір українців проти російських окупантів та прагнення захистити свою незалежність.

Українська балетна група в Берліні танцюватиме балетне шоу Radio&Juliet & Quatro в підтримку постраждалих від війни українців. Усі виручені з продажу квитків кошти підуть до благодійного фонду Tabletochki.

У Кракові відкриють інклюзивні літні табори для українських дітей, де вони зможуть займатися спортом, грати в ігри, займатися різними активностями. Організатори подбають про їхнє харчування та медичну опіку.

Персонаж культового польського мультсеріала пес Рекс привітав нашого зіркового сапера Патрона. Малюнок опублікувала сторінка Фундації Лехослава Маршалека - польського режисера та «батька» Рекса.

Американський актор Річард Гір Хатіко», «Наречена, що втекла») виставив на аукціон свій кабріолет, щоб допомогти українцям, які постраждали від війни з рф. Повна сума від продажу, включаючи винагороду покупця BaT, буде рівномірно розподілена між World Central Kitchen та Open Arms Ukraine.

Мадонна й американський цифровий художник Майк Вінкельманн, відомий як Beeple, випустили NFT-колекцію Mother Of Creation. Частину коштів із продажу передадуть на допомогу українським жінкам і дітям.

Ведучий шоу The Grand Tour і колишній ведучий Top Gear Джеремі Кларксон зібрав кошти на придбання пікапів для допомоги Україні. Завантажені гуманітарною допомогою автівки вже прибули в Україну.

Французьке видавництво Grasset опублікувало збірку основних промов Володимира Зеленського, виголошених від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Збірка «За Україну» складає 220 сторінок і містить 23 «найбільш значущі» промови з-поміж тих, які виголосив Зеленський з моменту початку війни. Усі доходи від продажу планують передати на підтримку українського народу.

Дякуємо за допомогу. Ми певнено крокуємо до перемоги!

Читайте також:

За матеріалами: Ukraine NOW

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше