Перестрілка бурятів з чеченцями біля Чорнобаївки: окупанти не можуть поділити награбовану здобич

Перестрілка бурятів з чеченцями біля Чорнобаївки: окупанти не можуть поділити награбовану здобич
Поширити в соціальних мережах:

Окрім цього інциденту, виник конфлікт і в Федорівці, Запорізької області…

Про перестрілку, яка трапилася між окупантами у селі Киселівці Чорнобаївської сільської громади, Херсонської області, повідомило головне управління розвідки Міністерства оборони України. Загарбники не змогли поділити здобич, а також не бажали іти у наступ.

«В нічному інциденті відзначились по понад 50 учасників військових рф чеченської та бурятської національності з кожного боку. Точна кількість поранених і загиблих наразі невідома», - йдеться у повідомленні.

Причини міжетнічного конфлікту полягають в небажанні бурятів вести наступальні бойові дії та «нерівноправність» умов з чеченцями:

«Останні взагалі не бувають на передовій, залишаючись в тилу виключно в якості «загороджувальних загонів». Їхнє завдання – спонукати підрозділи окупантів до активних дій. Тобто, відкривати вогонь по тому, хто намагається відступати. Ще одна причина – нерівномірність розподілу награбованого. Основний «зиск» від мародерства отримують ті ж чеченці».

Окрім інциденту біля Чорнорбаївки, виник конфлікт між командирами та особовим складом військових рф і в окупованій Федорівці, Запорізької області. Причина – небажання брати участь у наступальних діях. Солдати жаліються місцевим жителям на обман при підписанні контрактів та отриманні згоди на участь у бойових діях.

«З’ясувалось, що російським контрактникам була обіцяна операція за «кримським сценарієм». Тобто, відсутність спротиву з боку України, виділення житла на зайнятих територіях та спокійне проходження служби. – повідомляє ГУР – Побачивши реальну картину, багато росіян відмовилось вести подальшу службу. Це спричинило конфлікт, розбиратися в якому прибули представники ФСБ. Частину військовослужбовців після проведених допитів увезли в невідомому напрямку. До місця несення служби вони не повернулись».

Слава Україні і вперед до перемоги!

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше