Як рф намагається «переорієнтувати» український бізнес на російський на окупованих територіях

Як рф намагається «переорієнтувати» український бізнес на російський на окупованих територіях
Поширити в соціальних мережах:

Чи вдається їм це?

Головне управління розвідки Міністерства Оборони України інформує

Український бізнес на окупованих територіях примушують працювати за російськими правилами!

РФ активізує заходи, спрямовані на встановлення окупаційного режиму на захоплених територіях Сходу та Півдня України. Минулого тижня перший заступник керівника адміністрації президента рф Сергій Кірієнко провів у Донецьку нараду за участю «керівників» так званих «Л/ДНР». На нараді обговорювались питання створення і подальшої діяльності російських «військово-цивільних адміністрацій».

«Особливу увагу приділено терміновому впровадженню системи обов’язкового платного ліцензування українських приватних підприємців для торгівлі з суб’єктами рф. Це на думку загарбників дозволить окупаційному режиму взяти під контроль фінансові потоки на захоплених українських територіях. А надалі, повністю переорієнтувати місцевий бізнес на російський ринок», - інформує розвідка

Наразі спроби окупантів «перезапустити» місцевий бізнес наражаються на спротив значної частини місцевого населення. А також на перепони з боку традиційної російської корупції. Так в СМТ Шевченкове, Харківської області окупанти дали можливість налагодити роботу місцевого ринку. На його території було вивішено російський «триколор». Обурені місцеві жителі зламали флагшток. Після цього окупанти обіцяли закрити ринок у разі повторення «інцидентів».

В Боровій, Харківської області окупанти примушують керівників сільгосппідприємств виводити людей і техніку в поле та розпочинати весняно-польові роботи. При цьому, більшість техніки або розбито, або викрадено самими ж окупантами. Дається взнаки й тотальний дефіцит посівних та паливно-мастильних матеріалів. До того ж аграріям не гарантується безпека – кілька фермерів підірвались на снарядах та мінах під час спроб проводити польові роботи. Тим аграріям, які відмовляються працювати погрожують «націоналізацією» землі.

Ба більше - у селах Ботієве і Строганівка, Мелітопольського району, Запорізької області представники окупаційної комендатури вимагають від підприємців відкривати магазини, кафе, місця відпочинку та дозвілля. Умова безпечної роботи: відсутність українських товарів. Натомість надаються контакти постачальників з Криму. Окупанти стверджують, що вже не вийдуть з цього регіону і продовжують підготовку до введення «рубльової зони».

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?
Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?

Позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети, а от у 15%...

В оці 28-річної жінки два роки жив незвичайний паразит і виріс до 10 міліметрів у довжину
Істерика та вереск ведучих рф відключають логічне мислення глядача: цей метод називається «надмірні емоції»
Ізраїльська агро-революція: треновані комахи нищать шкідників, трактори запилюють квіти, а дрони збирають врожай
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття

Приголомшливе відкриття сталося у склепі костелу в Кракові…

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Читати більше