«На помсту»: характеристики дронів-камікадзе RAM UAV, на які українці за сім годин зібрали більше 200 млн гривень

«На помсту»: характеристики дронів-камікадзе RAM UAV, на які українці за сім годин зібрали більше 200 млн гривень
Поширити в соціальних мережах:

10 жовтня росія здійснила масований ракетний удар по Україні…

10 жовтня росія здійснила масований удар по Україні. Орки випустили 84 ракети (43 з них були збиті) та 24-ри російських безпілотників (13 з яких збито). Не дивлячись на відмінну роботу ППО та авіації, деякі ракети дістались цілей. Загнули люди. Деякі міста тимчасово залишилися без світла та води. Однак, це не зламало українського духу, а більше розлютило українців і вони направили весь свій гнів у вірне русло – на донати армії.  

Так, наприклад, активіст Сергій Стерненко та телеведучий Сергій Притула розпочали збір на українські дрони-камікадзе RAM ІІ UAV.

«Друзі, збираємо на помсту! - написав у соціальній мережі шоумен. – Ми планували з Сергієм Стерненком розпочати цей збір 12 жовтня, але бункерний виродок вніс свої корективи. Розпочинаємо вже! Збираємо на українські дрони-камікадзе RAM ІІ UAV. Буде бавовна. Буде боляче. Чим більше зберемо, тим більше їх буде! Буде помста, будуть горіти!»

І неймовірно, але за перші сім годин звичайним українцям вдалося зібрати 206 мільйонів гривен! І це збір ще триває до 12:00 вівторка, 11 жовтня.

Основне призначення RAM UAV – виявлення та ураження наземних (надводних) броньованих цілей та систем протиповітряної оборони.

Характеристики дронів-камікадзе RAM UAV:

  • Дальність польоту до 30 км на крейсерській швидкості у 70 км/год.
  • Малопомітний для систем ППО противника
  • Запуск здійснюється за допомогою спеціальної катапульти
  • На розгортання апарату необхідно лише 10 хвилин
  • Максимальний час польоту – 40 хвилин.
  • Можна автоматично вести літак за заданим маршрутом, переглядати відео в реальному часі та здійснювати прицільне ураження цілі після її виявлення.
  • Може оснащуватись трьома типами бойової головної частини, для виконання різноманітних завдань, зокрема: термобаричною – для знищення живої сили противника всередині приміщень, а також легкої броньованої техніки разом з десантом; кумулятивною – для знищення броньованих наземних (надводних) цілей; та осколково-фугасною – для знищення живої сили противника на відкритій місцевості.
  • Пройшов випробування в зоні проведення Операції об’єднаних сил із відсічі та стримування збройної агресії росії на Донбасі.
  • Показав високі результати протидії ворожим комплексам радіоелектронної боротьби.

Також Сергій Притула пояснив, чому вирішили збирати кошти саме на дрони-камікадзе RAM II:

«Минулого тижня ми організували виїзд спеціалістів вузького профілю на одну з ділянок фронту, де розвідка дружньої бригади дала кілька цілей на вибір. Обрали для ураження ворожий зенітно-ракетний комплекс «Оса». Особливо принизливим є той факт, що згаданий ЗРК якраз заточений на те, щоб збивати повітряні цілі. Тепер ця «Оса» вже не вжалить ні наші дрони, ні наші БПЛА, ні наші вертольоти. Тому таких дронів нам треба. Щоб у вогні бавовни палала і техніка і жива сила!»

Слава Україні! Смерть ворогам!

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше