Гороскоп з 5 до 11 липня: Водолії поїдуть у подорож, а Козерогам посміхнеться фортуна

Гороскоп з 5 до 11 липня: Водолії поїдуть у подорож, а Козерогам посміхнеться фортуна
Поширити в соціальних мережах:

Чого нам чекати від майбутнього тижня?

Кого можна буде привітати з підвищенням, хто зустріне любов, а кому потрібно буде поміняти світогляд? Про це та інше – читайте у гороскопі на тиждень з 5 до 11 липня 2021 року.

Овен

Гроші, гроші, гроші ... Цього тижня на Овнів чекає непогане фінансовий додаток, а також вгору підуть і любовні справи. Тож якщо вже є ймовірність зустріти свою другу половинку, то радимо зайнятися іміджем – поновіть гардероб, сходіть до барбершоп.

Телець

Натхнення – під таким девізом пройде тиждень у Тельців. Вас відвідають багато хороших та робочих ідей, спробуйте вибрати найбільш підходящу. Самотніх представників цього знаку очікують нові знайомства, а сімейні зможуть вдосталь насолодитися спілкуванням з рідними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всесвітній день бікіні: які свята чекають нас наступного тижня?

Близнюки

Ви будете хапатися за будь-яку роботу, проте незрозуміла втома зведе всі ваші старання нанівець. Через роздратованості, відносини в родині можуть розладнатися. Тому радимо, розслабитися і просто пережити цей важкий тиждень. Адже після грози завжди виглядає сонце.

Рак

Раки цього тижня будуть, просто таки, у центрі загальної уваги. Скористайтеся цим – заведіть корисні знайомства, знайдіть союзників або домовтеся про новий договір. Однак тримайте хвіст пістолетом – недруги теж будуть поруч.

Лев

Терміново закрийте всі незакінчені справи. Є ймовірність, що вони наздоженуть вас і накриють як лавина. Витрати краще скоротити, а також – не вступати у сварки і терпляче вислуховувати всі претензії рідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відкопали курган старший за піраміди

Діва

На тижні з 5 по 11 липня гороскоп пророкує, що потрібно буде зробити важливий вибір. Щоб його прийняти, необхідно очистити думки і ... будинок. Викиньте весь непотрібний мотлох, що накопичився за роки. Адже не дарма кажуть: у чистому будинку – чисті думки.

Терези

Самореалізація – це те, чого Терезам не вистачає для повної гармонії. Тільки не плутайте з роботою і сім'єю. Як не дивно це звучить, але порожнеча в вас, яку ви часто не можете пояснити, це шматочок того, що є в вас нереалізованого. Не соромтеся своїх бажань!

Скорпіон

Всесвіт почув ваші молитви, оцінив старання та працьовитість. У вас, нарешті, з'явиться постійне джерело доходу. Але не витрачайся весь перший зароблений статок, відкладіть щось, ну а на решту коштів можете побалувати себе і рідних. Ви на це заслуговуєте!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-7 крутих розваг в Україні

Стрілець

Цього тижня потрібно буде постаратися знайти баланс між роботою та сім'єю. Є ризик втратити заощадження, тому радимо утриматися від великих капіталовкладень. Бізнесменам радимо не укладати нових угод і не підписувати договорів.

Козеріг

А ось у Козерогів, на відміну від Стрільців, цей тиждень фартовий. Шеф помітить ваші труди і, можливо, підвищить. Нарешті зверне увагу і предмет вашого обожнювання. Тут все тільки у ваших руках. Удача на вашому боці – її тільки потрібно не упустити.

Водолій

Відправляйтеся у подорож! Це буде найкращим рішенням тижня. Зірки просто кричать вам – пора відпочити! Якщо є сім'я або кохана людина, зробіть їм сюрприз і придбайте квитки туди, де давно хотіли побувати, але завжди шкодували коштів на це. Не переживайте, скільки цього тижня піде, стільки ж скоро і повернеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найбільш неприємних професій у світі

Риби

Якщо задумали прикупити нерухомість, то краще залишити цю затію на наступний тиждень. Теж саме стосується і ремонту, а також – придбання меблів або будь-якого предмету інтер'єру. Є ризик поломок. В іншому – риби можуть бути спокійними, як і завжди.

Бережіть себе! Адже у житті може статися будь-що. Наприклад, звичайна гра у гольф ледь не довела американця до в’язниці, а один чоловік так хотів похизуватися перед друзями, що ледь не лишився можливості мати дітей. Аби не потрапляти в такі ситуації – дивіться сюжет проэкту «ДжеДАІ» як робити не треба:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше