Гороскоп з 28 червня до 4 липня: Тельцям не варто буцатися, а Рибам – ностальгувати

Гороскоп з 28 червня до 4 липня: Тельцям не варто буцатися, а Рибам – ностальгувати
Поширити в соціальних мережах:

Що приготував нам цей тиждень?

Кожен прожитий день – це маленьке життя. Не варто витрачати час даремно, а щоб максимально ефективно його використати да вашої уваги гороскоп на тиждень з 28 червня до 4 липня 2021 року.

Овен

Ну що, Овни, досить жалітися на відсутність та брак грошей. Чекайте у поточному тижні повідомлення про фінансові поповнення. Однак пам'ятайте, що кошти люблять рахунок і ощадливість. Не варто витрачати все і одразу. Перед тим, як вкластися у щось нове, добре подумайте. Близькі підтримають вас у будь-яких рішеннях.

Телець

Цього тижня не варто буцатися. Не вступайте у конфлікти – всі вони закінчаться не на вашу користь. Краще приділіть увагу здоров'ю. А ось неділя – найсприятливіший день для вас у всіх сенсах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біткоїн досяг свого історичного максимуму

Близнюки

Для близнюків цей тиждень – шанс виправити всі ситуації, де накосячили. Якщо впораєтеся, то ближче до вихідних чекайте приємних несподіванок та сюрпризів. Важливо – не розкидайтеся грошима – потім буде погано.

Рак

Раки, ви занадто захопилися власними інтересами. Може варто зупинитися і подумати про почуття інших? Правильний шлях вам підкаже близька людина. Не чекайте від поточного тижня якихось змін для себе, але робіть більше для інших. Віддача не змусить себе чекати.

Лев

Цього тижня на ваші плечі ляжуть усі домашні клопоти. Не варто злитися і нервувати, все одно змінити ситуацію не у ваших силах. Часом потрібно міняти свої плани, а не вперто стояти на своєму. Слідкуйте за тим, аби через ваші негативні емоції не страждали оточуючі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Землетрус у Вірменії 1988 року: стихійне лихо чи операція спецслужб

Діва

У Дів настає період змін. При чому, зміни очікуються у всіх життєвих аспектах. В середині тижня не бійтеся помилятися – вони даються, аби ви могли вчитися здобувати вміння та мудрість.

Терези

Цього тижня на вас чекають нові зустрічі та знайомства. Сил, бадьорості та оптимізму додадуть близькі й рідні люди. На вихідних не варто сидіти вдома. Однак не перестарайтеся сильно з земельними роботами – є ризик підірвати здоров'я.

Скорпіон

Скорпіони, скільки можна триматися за старе? Час змін! Ви скоро зрозумієте, що здатні на багато що. Варто лише зважено підійти до свого нового вибору. Не метушіться і тихесенько йдіть до своєї мети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як довго ще буде тривати спека та як від неї уберегтися?

Стрілець

Початок тижня буде для Стрільців настільки продуктивним, що за один день вони встигнуть зробити всі справи і провести успішні переговори. А ось друга половина тижня буде нелегкою: невдалі угоди та зустрічі, розлади в особистому житті та родині. Ближче до вихідних життя потихеньку налагодиться.

Козеріг

Те, що придумали собі Козероги може здійснитися тільки за допомогою сім'ї. Однак рідні не завжди фахівці у всьому і це варто пам'ятати завжди. Щоб не псувати відносини з близькими вам людьми, віднесіть краще комп'ютер майстру.

Водолій

Як свідчить гороскоп на тиждень з 28 червня до 4 липня 2021 року, Водоліям необхідно бути суворішим до себе у фінансовій сфері. Робіть тільки потрібні й обдумані покупки. Будьте пильні за кермом – велика ймовірність аварій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автодорівці закуповують для себе авто з пакетом «погані дороги»

Риби

Ностальгія за минулими відносинами опанує Рибами на весь тиждень. Але подумайте добре – чи потрібно вам це? Чи не наступите ви на ті ж граблі? Побережіть краще здоров'я та фінанси. На тижні з 28 червня до 4 липня 2021 року є ризик втрат.

Бережіть себе!

Фото: static.vl.ru

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше