5 моторошних фільмів, які варто переглянути на Хелловін

5 моторошних фільмів, які варто переглянути на Хелловін
Поширити в соціальних мережах:

Буде дуууже лячно…

Вже завтра, 31 жовтня світ відзначатиме наймістичніше свято – Хелловін. Втім, якщо карнавальні костюми та розфарбовані обличчя вам не до вподоби, ми знаємо альтернативний варіант розваг. Наприклад, знайти стрічку, від якої волосся стає дибки, запастися попкорном, запросити друзів та випробовувати свої нерви на міцність.

То що, ви готові до «найжахливішої» добірки цього року?

  • «Кладовище домашніх тварин»

Масштабна екранізація книги Стівена Кінга, від якої аж жижки трусяться. Лікар Луїс Крід разом зі своєю родиною переїздить до заміського будинку. Він дізнається, що неподалік знаходиться кладовище домашніх тварин, навколо якого чимало моторошних розмов.

 

Сім’я не зважає на легенди, але у нещасному випадку гине їхня кішка. Улюбленицю ховають на тому самому могильнику, втім, вже вранці тварина повернеться додому...

 

  • «Правда або дія»

Мексиканський відпочинок друзів йде шкереберть – вони вирішують зіграти в «Правда або дія». Здавалося б, нічого складного, але у забавку раптом втручаються надприродні сили. Правила будуть переслідувати компанію все життя, а якщо хтось вирішить збрехати або не виконає дію – вибуде з гри назавжди.

  • «Воно»

Пеннівайз із книги Стівена Кінга «ожив» на великих екранах. Отож страшна істота продовжує тероризувати містечко Деррі, де таємничо зникають діти.

Білл Денбро проявить неабияку відвагу та разом з друзями вирушить на пошуки клоуна, який забрав його маленького брата. Втім, чи вдасться підліткам побороти зло, яке звикло отримувати бажане?

  • «Полтергейст»

Новий дім – нове життя. Але часом хочеться, щоб усе було так, як раніше. В затишному помешканні відбувається якась чортівня – невідома сутність лютує та викрадає в подружжя доньку. Пара звертається за допомогою до спеціалістів, які знаходять в будинку дуже могутній полтергейст. І єдиний спосіб його здолати – забути про усі свої страхи.

  • «Прокляття Анабель»

У головних героїв незабаром народиться малюк, тому чоловік вирішує зробити коханій подарунок. Але він навіть не здогадується, що іграшка тягне за собою чимало жахливих таємниць.

До слова, ця історія не вигадка. У 1970-х студентці Донні на 28-річчя подарували ляльку, придбану на секонд-хенді. Незабаром у її кімнаті почали відчинятися та зачинятися вікна і двері, а іграшка переміщатися з одного місця на інше.

Спочатку дівчина думала, що це чийсь студентський жарт, але згодом дійшла до висновку, що лялька одержима покійною господинею – Анабель Хіггінс. Наразі вона знаходиться в музеї, а відкривати скло категорично заборонено.

Більше про Анабель дивіться у відео:

Джерело гіфок: giphy.com

Фото: Кадр з фільму «Воно»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. Непереможний Він Дізель: Вийшов довгоочікуваний трейлер фільму «Бладшот»
  2. ТОП-5 кращих фільмів про українських захисників
  3. 5 найцікавіших фільмів про прибульців, які ти захочеш негайно переглянути
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше