5 найцікавіших фільмів про прибульців, які ти захочеш негайно переглянути

5 найцікавіших фільмів про прибульців, які ти захочеш негайно переглянути
Поширити в соціальних мережах:

Редакція 2plus2.ua обрала найкращі кінострічки про НЛО.

Зображення позаземних мешканців, відеоролики з літаючими тарілками та незвіданий Всесвіт… Все це змушує ставити дедалі більше запитань про високорозвинене життя на інших планетах. Людство мріє отримати хоча б якийсь натяк від космічних сусідів. Втім, чи варто шукати контакту з тим, хто може виявитися сильнішим та менш привітним?

Творці фантастичних фільмів не назвали б цю ідею геніальною, що не скажеш про сюжети їхніх картин. Вони вдосталь «погралися» зі спецефектами та графікою, тож готуйтеся, що навіть екран ноутбука телепортує вас у зовсім іншу реальність.

  •  «Прибуття»

У світі нечуваний переполох – в повітряний простір Землі увірвалися дивні літальні об’єкти. Люди розуміють, що це інопланетяни, та чого від них чекати? Щоб дізнатися про справжні наміри непроханих гостей, вище військове керівництво США знаходить фахівця в галузі лінгвістики – доктора наук Луїзу Бенкс.

Вона однією з перших вступає в контакт з прибульцями, проте не розсекречує мету неочікуваного візиту. Головна героїня вирішує не здаватися, але її знайомство з «чужими» може в будь-який момент перерости в глобальну катастрофу.

  • «Месники»

Зведені брати Тор та Локі остаточно посварилися і розпочали війну. Наближається велика битва, від якої залежить життя на Землі. Планета опиняється на межі руйнування, але Халк, Залізна людина, Капітан Америка, Тор та інші борці за справедливість не зупиняться перед жодними лиходіями.

  • «Війна світів»

Ми й не усвідомлюємо, що за нами можуть постійно спостерігати пильні позаземні мешканці…

Вихідні Рея мали пройти напрочуд радісно – до нього приїжджають діти, які живуть із колишньою дружиною. Та велика грозова хмара над містом не обіцяє нічого доброго: чорний згусток на небі випромінює надпотужні блискавки, всі електричні пристрої виходять з ладу, асфальт тріскається, а з-під землі виїжджають велетенські інопланетні машини на трьох ногах.

Серед цього хаосу та паніки починаються захопливі пригоди головного героя, який всіляко намагається врятувати себе та дітей. Гра на виживання починається.

  • «Трансформери 3»

Війна між  автоботами та десептиконами триває, адже другі одержимі ідеєю відновити свою планету – Кібертрон. І все б нічого, якби для цього не потрібно було знищити Землю й зробити людей вічними рабами.

У круговерті подій знову опиняється Сем та його нова подружка Карлі. А в основі сюжету – таємниця темної сторони Місяця, про яку всім належить дізнатися.

  • «День Незалежності»

Марсіани та їхня новітня зброя, здається, не залишають землянам жодного шансу на порятунок. Але знаходяться безстрашні герої, які готові прийняти смертоносний виклик. Люди в усьому світі об’єднуються, аби 4 липня, в День Незалежності США, провести вирішальний бій зі злом. 

Головне фото: кадр з фільму «Прибуття»

GIF анімації: giphy.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. «Додому»: Вийшов перший трейлер українського фільму, який змагатиметься за Оскар
  2. Хто зіграє нового Макклейна?: Disney хоче перезняти фільм «Міцний горішок»
  3. НВО зніме серіал про родину Таргарієнів
  4. Дивіться новий трейлер «Зоряних воєн», який стрімко підкорює мережу
  5. Ще один роман Стівена Кінга екранізують
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше