«Якби я пішов на цю війну, то тільки на боці українців»: актора Артура Смольянінова хочуть заарештувати та позбавити російського громадянства

Гроші
«Якби я пішов на цю війну, то тільки на боці українців»: актора Артура Смольянінова хочуть заарештувати та позбавити російського громадянства
Поширити в соціальних мережах:

Ці непатріотичні слова відомого росіянина неабияк обурили російське суспільство…

Артур Смольянінов – відомий російський актор, улюбленець мільйонів, зірка фільму «9 рота» та хрещений син ще одного не менш відомого російського актора та путініста івана охлабистіна. Артур неодноразово після окупації Криму був на півострові і знімався там у військових патріотичних фільмах, за що був внесений до списку персон нон грата в Україні. Але зараз на нього хочуть порушити кримінальну справу на Батьківщині. А все через скандальне інтерв'ю, яке актор нещодавно дав.

Несподівано для всіх він розкритикував війну в Україні, яку розпочала росія і сказав, що повністю на боці українців.

«Якби я й пішов на цю війну, то лише на боці українців. Мені, відверто кажучи, начхати в якій формі залишиться росія, розвалиться вона чи ні, перетворитися на уральську республіку чи якусь іншу – мені абсолютно байдуже. Важливо те, чи зможемо ми зберегтися як люди? А це стане можливим лише через покаяння, через яке свого часу пройшли німці. Усі росіяни винні у цій війні», - відверто висловився російський актор Артур Смольянінов.

Крім цього він заговорив і про Крим, і про Донбас і непатріотичні слова актора неабияк обурили російське суспільство, а влада вже хоче заарештувати Артуа і позбавити його російського громадянства за критику влади і так званого сво. Рот путіна дмитро пєсков не зміг утриматися від коментарів і заявив, що «нічого хорошого про це інтерв'ю в кремлі не думають, а важливіше те, що думають про нього відповідні відомства». Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше