Унікальний випадок на футбольному полі: вперше в історії Евертон дозволив уболівальнику вдарити пенальті

Гроші
Унікальний випадок на футбольному полі: вперше в історії Евертон дозволив уболівальнику вдарити пенальті
Поширити в соціальних мережах:

Це була подяка чоловікові за активну допомогу українським біженцям…

У товариському матчі «Динамо»-«Евертон», який пройшов 29 липня та транслювався на телеканалі 2+2, на полі сталося те, що вкотре демонструє всебічну підтримку Британії Україні у нашій війні з росією. Несподівано для всіх уболівальників та телеглядачів на поле вийшов 44-річний чоловік на ім'я Пол. Його поставили бити пенальті. Усі дивувалися, чому тренер англійців пішов на такий крок. Проте чоловік вдарив та забив гол із пенальті. Варто відзначити, що воротар при цьому практично не ворушився, даючи Полу змогу забити цей гол. Чому так сталося?

Все стало на свої місця, коли світ дізнався про історію чоловіка. Полу Страттону 44 роки працює слідчим з питань шахрайства у міській раді Ліверпуля. А ще він – уболівальник клубу Евертон, який активно допомагав українським біженцям, і таким чином клуб йому віддячив та виконав його мрію.

«Англійці дуже дорожать своїми вболівальниками. Це у них сімейна історія. У них прадід, дід, батько, син, онук – усі ходять на футбол. І кожен клуб дуже цінує, щоб ці люди не залишали своїх місць. Є династії, що мають місце на стадіоні. Йому років 60-70 і передається воно з покоління до покоління. І цю людину обирали не просто так, бо досить багато фанатів хотіли б бути на її місці», - каже футбольний коментатор та оглядач Ігор Циганик.

У березні Пол зі своїм братом Гері приїхали на українсько-польський кордон, де тоді був великий наплив біженців із України, які рятувалися від війни. Чоловік не лише пожертвував своєю відпусткою, а й старанно працював над тим, щоб у жінок та дітей, яких там були тисячі, була можливість зв'язатися з рідними та був цілодобовий та безперебійний доступ до інтернету. Також Пол пожертвував для цих цілей чотири особисті ноутбуки.

«Коли ми приїхали до Перемишля, нам мер міста підказав, щоб ми купили шоколад, бо він змушує маленьких біженців сміятися. Зранку ми вже роздавали шоколад. І це так розбиває серце, вони такі ввічливі і дуже вдячні лише за плитку шоколаду. Хоробрість цих жінок та дітей не має меж. Вони продовжують бути зацікавленими, зберігають душевне тепло. Це неймовірно…», - не зміг стримати сліз англійський уболівальник.

Подробиці – у відео:

Нагадаємо, що сьогодні о 21:15 телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо»-«Штурм». А завтра, 4 серпня, о 20:45 можна буде переглянути перший матч із кваліфікаційного кола Ліги конференцій «Зоря» – «КС Університатя» (Крайова).

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше