«Рамштайн-3»: що Україні дають зустрічі глав міноборони країн НАТО

Гроші
«Рамштайн-3»: що Україні дають зустрічі глав міноборони країн НАТО
Поширити в соціальних мережах:

Міністр оборони США Ллойд Остін анонсував зустріч у Брюсселі...

Міністр оборони США Ллойд Остін анонсував зустріч «Рамштайн-3» у Брюсселі. На ній зберуться глави міноборони країн НАТО з більш ніж із сорока країн, які сформували новий, поки що не оформлений документально, оборонний альянс у Європі. Одним із важливих питань там буде криза в Україні.

«Я проведу особисте засідання контактної групи з питань оборони України. Керівники оборонних відомств буквально з усього світу зберуться там, щоб обговорити кризу, що продовжується, в Україні після неспровокованого вторгнення росії», - написав у себе в соцмережах Ллойд Остін.

Перші два засідання, які пройшли в офлайн та онлайн форматі відповідно, дали свої плоди. В Україну почала надходити нова зброя. А ближче до другого засідання альянсу приєдналися ще п'ять нових країн: Австрія, Боснія та Герцеговина, Колумбія, Ірландія та Косово. Зросла також активність допомоги серед країн.

«Щоразу після цих зустрічей був сплеск військових постачань в Україні, розширенням номенклатури, прискорення алгоритму прийняття рішень та переходом на важчі форми озброєння, – каже політичний експерт Руслан Бортник. – Якщо на першій зустрічі у квітні чотири країни висловилися про готовність надати Україні військово-технічну допомогу, то на другій зустрічі – у травні – вже двадцять країн. Зараз на новій – третій зустрічі – очікується, що будуть прийняті рішення, спрямовані на прискорення передачі Україні великих партій бронетехніки та артилерійських систем, яких потребують ЗСУ»

Подробиці – у відео:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше