На 2+2 вийде новий документальний проєкт «Бригада» про бійців 127 бригади територіальної оборони Харкова

Бригада
На 2+2 вийде новий документальний проєкт «Бригада» про бійців 127 бригади територіальної оборони Харкова
Поширити в соціальних мережах:

Глядачі 2+2 почують ексклюзивні коментарі управління та бійців…

27 березня о 17:00 на каналі 2+2 відбудеться прем’єра документального проєкту «Бригада» про бійців 127 бригади територіальної оборони Харкова, які з початку повномасштабного вторгнення стали на захист міста та області, й врешті першими пішли у контрнаступ і вийшли на державний кордон Харківщини.

Автор проєкту, спецкор Максим Хотіленко поспілкувався з добровольцями, які у перші дні війни вступили до Центрів формувань ТрО у Харкові й відразу потрапили у саме пекло березневих боїв за український кордон. 127 бригада територіальної оборони – один із наймолодших підрозділів в Україні, який складається переважно з простих харків’ян – колишніх таксистів, лікарів, працівників СТО, бізнесменів і менеджерів, котрих війна перетворила на справжню непохитну, сталеву армію. Завдяки силі духу, згуртованості та неабиякій відважності вони не тільки захистили Харків від російської навали, але й першими пішли у наступ проти загарбників, відтіснивши їх до кордону.  

«Ідея проєкту виникла після знайомства з командиром батальйону. Під час цієї зустрічі він розповів вражаючу історію розвідника, який після потрапляння в засідку, наказав своїм відступати, а сам залишився відстрілюватися. Коли закінчилися патрони, він дивом промчав через заміноване поле, і за 6 годин разом з двома пораненими повернувся до своєї команди. І це лише одна історія, а їх тисячі! Ми зрозуміли, що не маємо права залишити їх без уваги, ми мусимо задокументувати ці історії, – розповідає Максим Хотіленко. – Ми розкажемо про одну з найкрутіших бригад ТрО , відзначену найбільшою кількістю нагород за свій героїзм і професіоналізм, який вони були змушені здобувати на полі бою».  

У проєкті «Бригада» глядачі 2+2 почують ексклюзивні коментарі управління та бійців 127 бригади ТрО, а також вперше побачать архівні кадри з бойових позицій, надані харківськими військовими. 

Зйомки документального проєкту «Бригада» проходили протягом двох тижнів у Харкові та області, впритул до державного кордону. 

Знімальна група побувала на найбільш небезпечних ділянках, зокрема на вщент замінованій росіянами території Харківщини, та навіть потрапила під російський обстріл.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше