Телеканал 2+2 та MEGOGO знімають продовження екшн-серіалу «Ангели»

Анонси 2+2
Телеканал 2+2 та MEGOGO знімають продовження екшн-серіалу «Ангели»
Поширити в соціальних мережах:

У другому сезоні заплановано 16 епізодів

Канал 2+2 у партнерстві з медіасервісом MEGOGO розпочав зйомки другого сезону екшн-серіалу «Ангели» про роботу особливого спецзагону у структурі МВС, бійці якого виконують надсекретні та ризиковані завдання.

«Ангели-2» — продовження гостросюжетної історії про спецзагін, головне завдання якого — захист важливих для слідства свідків, яким загрожує серйозна небезпека. Досі непереможні, сміливі та рішучі бійці втратили свою міць, бо зрада одного з них призвела до серії фатальних помилок, провалених завдань та втрати кількох членів команди. Через це за загоном тягнеться недобра слава, і агенти інших спецпідрозділів не наважуються йти до команди, яку вже прозвали «Ангелами смерті». Проте головною проблемою «Ангелів» стає невідомий, але дуже сильний ворог, який знає усі методи їхньої роботи та слабкі місця. Та чи вдасться колись надміцному спецзагону відновити свої позиції та дізнатися, хто їхній ворог — телеглядачі каналу 2+2 та MEGOGO зможуть побачити вже цієї осені.

Головні ролі у серіалі виконають Євгеній Олійник, Сергій Фролов, Олександр Піскунов, Анастасія Капінус, Віталій Ажнов. Крім того, до акторського складу приєднаються актори театру та кіно Тарас Цимбалюк та Дмитро Вівчарюк.

«Працюючи над першим сезоном «Ангелів», ми хотіли не просто показати будні універсальних бійців, а розповісти історію про сильних духом, але вразливих людей, які через різні обставини змушені постійно балансувати на межі життя та смерті. І судячи з відгуків й коментарів телеглядачів, нам це вдалося. Ми не могли залишити серіал без продовження, тим паче, що фінальна серія викликала багато запитань — як складеться доля спецзагону та хто цей невідомий ворог, який бажає помститись «Ангелам», — коментує автор ідеї та шоуранер серіалу Сергій Карпенко. — У новому сезоні до нас приєднався режисер Тарас Рибальченко, а історія отримала абсолютно нових, непередбачуваних героїв у виконанні Дмитра Вівчарюка і Тараса Цимбалюка. Думаю, ці зміни допоможуть нам вразити глядачів і витримати той високий рівень напруги, динаміки та екшену, який ми задали в першій частині серіалу».

Читай також: Телеканал 2+2 та MEGOGO знімають новий детективний серіал «Плут»

«Серіал «Ангели» — це наш перший проєкт у партнерстві з телеканалом 2+2 та, загалом, великий крок у розвитку українського контенту. Перша частина серіалу отримала багато схвальних відгуків, тож не було ніяких сумнівів, чи варто знімати другий сезон. Ми раді повідомити, що відомі герої знову повернуться на ваші екрани! Сподіваємося побачити ще більше екшену, спецоперацій, динамічних сцен та несподіваних поворотів сюжету. Цього разу склад команди змінився і до нього приєднаються нові ексцентричні персонажі, стежити за якими серія за серією буде ще цікавіше. Приємно продовжувати співпрацю з 2+2, і сподіваємося на подальшу взаємодію у майбутніх проєктах,розповіла Анна Артеменко, продюсерка MEGOGO.Перша частина «Ангелів» була насичена екшн-сценами, та зараз ставки значно підвищились. Гадаю, що новий сезон не лише вразить глядачів, які вже знайомі з цим проєктом, але і приверне увагу нових. До речі, перший сезон доступний на MEGOGO, тож дуже раджу переглянути до початку другого!»

Зйомки серіалу проходять у Києві та області. У другому сезоні заплановано 16 епізодів. В рамках співпраці 2+2 та MEGOGO показ екшн-серіалу «Ангели-2» відбудеться на медіасервісі та телеканалі.

Виробництвом серіалу «Ангели-2» на замовлення каналу 2+2 та MEGOGO займається продакшн-студія «SFERA FILM». Режисер: Тарас Рибальченко. Сценарист: Марк Лимаренко. Продюсери: Сергій Кизима, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

На тему: Телеканал 2+2 знімає новий кримінальний детектив «Козирне місце»

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше