Телеканал 2+2 покаже принциповий матч «Зорі» проти «Шахтаря»

Анонси 2+2
Телеканал 2+2 покаже принциповий матч «Зорі» проти «Шахтаря»
Поширити в соціальних мережах:

Команди зіграють у Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського…

Вже цієї середи, 24 травня, телеканал 2+2 транслюватиме центральний матч 28-го туру української Прем’єр-ліги між луганською «Зорею» та донецьким «Шахтарем». Поєдинок розпочнеться о 17:00, трансляція події – о 16:55.

Попередня їхня зустріч у 13-му турі завершилася нічиєю з рахунком 2:2.

Для обох клубів 27-ий тур УПЛ виявився результативним. «Шахтар» обіграв «Верес» і повернув собі лідерство в чемпіонаті. Тим часом, після перемоги над «Інгульцем» луганчани закріпили за собою третє місце в турнірній таблиці та продовжують боротися за потрапляння до Ліги чемпіонів. Наразі «Зоря» відстає на 5 очок від «Шахтаря» і на три – від «Дніпра-1».

Також у цей день на телеканалі УНІАН відбудеться трансляція футбольного матчу команд «Дніпро-1» — «Ворскла» в межах 28-го туру Чемпіонату України. Початок о 13:00.

Трансляції поєдинків будуть доступні на YouTube-каналах спортивних проєктів групи 1+1 media – FootballHub та «Профутбол Digital». Додатково спортивні редакції готуватимуть для глядачів спеціальні ефіри перед матчами, ексклюзивні коментарі з гравцями та пряме включення кореспондентів зі стадіонів.

Нагадаємо, група 1+1 media спільно з Фондом «Повернись живим» продовжують збирати кошти на проєкт «Ліга Аеророзвідки» у межах трансляцій футбольних поєдинків Української Прем’єр-ліги 2022/2023. У рамках ініціативи вже зібрано понад 12 млн грн. Глядачі каналу 2+2, FootballHub та «ПРОФУТБОЛ Digital» матимуть можливість зробити свій благодійний внесок, перейшовши на спеціальну Банку Фонду «Пункти управління БпЛА» через QR-код, що буде розміщений під час трансляції.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше