Канал 2+2 знімає новий міні-серіал «Переслідуючи вогонь»

Анонси 2+2
Канал 2+2 знімає новий міні-серіал «Переслідуючи вогонь»
Поширити в соціальних мережах:

Про розслідування загадкових підпалів у Чорнобильській зоні...

Телеканал 2+2 розпочав зйомки чотирьохсерійної детективної драми «Переслідуючи вогонь» про розслідування загадкових підпалів у Чорнобильській зоні відчуження. Зйомки проходять за підтримки Державного агентства України з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики України.

«Переслідуючи вогонь» — гостросюжетний міні-серіал, події якого розгортаються у наші дні навколо підпалів лісу у Чорнобильській зоні. Серія пожеж поблизу атомної станції загрожує стати для країни страшною катастрофою та зруйнувати життя тисяч людей. Впіймати небезпечного палія і попередити трагедію повинен голова підрозділу ДСНС, досвідчений та рішучий пожежник Андрій Троян. Але розслідування злочину стає для головного героя справжнім випробуванням — йому доведеться пережити втрату близької людини, ув’язнення та розкрити чимало таємниць, частиною яких виявиться він сам.

serial zyomka

У головних ролях: Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олександр Печериця, Михайло Кришталь, Євген Рачок, Мирослав Павличенко та інші.

«В основі серіалу реальна історія пожежника, ліквідатора на Чорнобильській АЕС, який вважав, що перетворивши Чорнобиль у туристичний атракціон, люди забули про грізне попередження, яким була для нас катастрофа 1986 року. Рано чи пізно нам доведеться пошкодувати про те, що Чорнобиль став зловісним варіантом Диснейленду, куди люди приїжджають полоскотати собі нерви, — коментує автор сценарію та креативний продюсер серіалу Лариса Марцева.  Ідея серіалу народилася, коли у новинах повідомили, що в епіцентрі чорнобильських пожеж знайшли смолоскип, кинутий невідомим. Я уявила, ким би могла бути ця людина? Чим вона керувалась? Так була написана ця історія, у якій зло зовсім не те, чим здається. А добро і справді з кулаками».

Проект «Переслідуючи вогонь» знімають на кількох локаціях у Києві та області, а також на пожежному полігоні за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Крім того, у зйомках детективу задіяна спецтехніка пожежної служби.

Серіал «Переслідуючи вогонь» на замовлення телеканалу 2+2 знімає ТЕТ-Продакшн. Режисер: Тарас Ткаченко. Автор сценарію — Лариса Марцева. Продюсери: Сергій Кизима, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Тетяна Шуліка, Лариса Марцева, Володимир Андріюк. Прем’єра серіалу запланована у 2022 році.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше