«Готовий до всього!»: на телеканалі 2+2 стартує новий телевізійний сезон

Анонси 2+2
«Готовий до всього!»: на телеканалі 2+2 стартує новий телевізійний сезон
Поширити в соціальних мережах:

На глядачів чекають чотири прем’єри гостросюжетних серіалів власного виробництва...

Канал 2+2 розпочинає свій телесезон під слоганом «Готовий до всього!». На глядачів чекають чотири прем’єри гостросюжетних серіалів власного виробництва, найбільша кількість прем’єрних випусків із циклу «Загублений світ» та спецпроектів, а також показ культових блокбастерів, герої яких готові до нових викликів, непередбачуваних ситуацій, небезпечних пасток та несправедливості сьогодення.

16 серпня відбудеться прем’єра нового гостросюжетного серіалу власного виробництва «Плут» — кримінального детективу про кмітливого відчайдуха, наполегливого та безстрашного колишнього злочинця на прізвисько Плут який, переживши втрату близьких, бандитське юнацтво і роки у в’язниці, в один момент круто змінює свою долю. Нагадаємо, це вже другий спільний проект телеканалу 2+2 та медіасервісу MEGOGO. В рамках співпраці показ 16-серійного детективу відбудеться на медіасервісі MEGOGO та телеканалі 2+2.

Крім того, в цьому телесезоні на глядачів 2+2 чекає ще кілька прем’єр серіалів власного  виробництва: детективний серіал «Козирне місце», кримінальний детектив «Відступники», а також довгоочікуване продовження екшн-серіалу «Ангели».

16 серпня розпочнеться показ нових випусків документальних програм «Загублений світ». Незмінні ведучі Максим Сухенко та Геннадій Попенко продовжать розкривати невідомі, часом шокуючі факти про давно знайомі та звичні нам явища й події.  Окрім цього, в ефірі каналу виходитиме три тематичні спецпроекти від авторів програми «Загублений світ»: «Країна, що змінює світ» — серія випусків про українців, які своїми неймовірним вчинками та досягненнями змогли змінити нашу планету, «Магія влади» — які секрети приховували та яку ціну заплатити за свою владу всесвітньо відомі диктатори і тирани, та спецпроект «Конспірологія» з ведучим Андрієм Дебріним про інший, прихований від більшості людей бік їхнього життя — теорії змови, таємні клани та грандіозні афери.

З 20 серпня канал 2+2 посилює кінопоказ від світових кіностудій, зокрема студії 20th Сentury Fox. Починаючи з вечора п’ятниці та протягом вихідних глядачі каналу можуть насолоджуватись переглядом бойовиків та пригодницьких кінобестселерів  «Люди Ікс», «Дедпул», «Марсіанин», «Kingsman», «Планета мавп» та ін.  

Дивись також:

Четыре проекта 2+2 достигли исторических рекордов телесмотрения

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше