Анастасія Чепелюк зізналася в коханні… Мексиці

Звонар
Анастасія Чепелюк зізналася в коханні… Мексиці
Поширити в соціальних мережах:

Актриса нового серіалу «Звонар», що вийде в ефір на телеканалі 2+2 1 квітня, провела новорічні канікули в Мексиці. В інтерв’ю виданню Телегід, вона зізналася: ця країна – любов на все життя.

Анастасія Чепелюк мріяла про відпочинок в теплій країні. Бо зйомки серіалу «Звонар» проходили в Києві в люті морзи.

«Ми ставили «Звонаря» в самий мороз. Деякі сцени далися мені особливо тяжко. Мало того, що спочатку я мала стрибнути з даху, після – мою героїню збиває машина. Скільки разів ми знімали цей кадр! Після десятого падіння на крижану землю, я просто перестала відчувати ноги».

Актриса зізнається, що після такого насиченого графіку просто мріяла про теплий відпочинок. Тому самостійно організувала його і Новий рік зустріла уже на борту літака.

Мексика підкорила Настю не лише чарівними пляжами й смачною їжею, але й новими знайомствами. Біля піраміди Місяця дівчині здалося, що в кількох кроків від неї стояв Алехандро Гонсалес Іньяріту – режисер «Легенди Хью Гласса» і «Бердмена». І хоча дівчина хвилювалася, вона вирішила перевірити чи він це таки.

«…набравшись все ж таки сміливості, я підійшла до компанії зі словами: «друзі, вибачте, але ваш друг дуже схожий на Алехандро Іньяріту», а потім звернулася до нього: «Це ж Ви»? Далі все як у тумані, я не могла повірити своєму щастю, коли почула: «Так, це я».

Акторка не лише зробила кілька фото із зірковим режисером, але й встигла поспілкуватися з ним кілька хвилин.

В Мексиці Настя повністю перезавантажилася й після повернення потрапила одразу на знімальний майданчик промо серіалу «Звонар» прем’єра якого відбудеться на телеканалі 2+2 вже 1 квітня о 20:30. 

Нагадаємо, до прем'єри серіалу телеканал 2+2 запустив спецпроект , де можна більше дізнатися про фільм, акторів та їх героїв. 

За матеріалами Телегід . 
 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше