В міфології та навіть Святому Письмі описані зустрічі з інопланетними цивілізаціями

Загублений світ
В міфології та навіть Святому Письмі описані зустрічі з інопланетними цивілізаціями
Поширити в соціальних мережах:

Усе це наштовхує на думки, що творець був не один…

Вчені розповідають нам про тисячі планет, де може існувати життя, і можливість того, що розумні істоти можуть випереджати нас у розвитку. Тим часом, у нашому геномі знаходяться гени, які не існують в жодній іншій земній істоті. Теорія еволюції залишається офіційною версією походження людини, але чи може вона відповісти на всі питання? Досі ніхто не зміг змусити мавпу стати людиною. Тут на сцені з'являються інші теорії, включаючи ідею штучного створення людства. Спробуємо розглянути різноманітні версії існування людства.

Незалежно від того, ким насправді є людина – розвиненою мавпою, штучною біологічною машиною чи подобою божою, у неї має бути автор. За Біблією та Кораном людину створено за образом та подобою божою. Але чому тоді представники земних рас такі несхожі один на одного?

У православних та католиків Бога зображують літнім чоловіком із сивою бородою. Кремезні бородані у розквіті сил – такими бачили своїх богів мешканці давньої Месопотамії. Натомість божества індусів багаторукі та синьошкірі. Давні єгиптяни поклонялись істотам з головами тварин і птахів, а у ацтеків головне божество – жахливий гібрид птаха та змія. Усе це наштовхує на думки, що творець був не один, тому і представники континентів такі різні.

«Якщо взяти Біблію, то там теж є свідчення про «багато богів», як не дивно. Бо слово «Елохім», яке ми зараз трактуємо, як Бог, це множина. Тобто, «Елохім» це – «багато богів». Можна зробити висновок, що людину створили боги», - розповіла письменниця-фантастка Маріанна Малина.

Уфологи також вносять свої думки, переглядаючи святе письмо через призму інопланетних відвідувачів. Коли індіанці вперше побачили паротяг, то охрестили його «залізним конем». Невиключно, що подібними алегоріями людство фіксувало у святих письменах та легендах незрозумілі для них явища та феномени.

Можливо для того, щоб зрозуміти, хто ми і звідки, потрібно знову перекласти святе письмо та різні міфологічні тексти. І залучити до цього, окрім лінгвістів, ще й астрофізиків, етнографів, інженерів та генетиків. Роздивитися давні описи крізь призму новітніх наукових відкриттів .

«З точки зору уфології, Біблія переповнена різноманітними описами дивних інопланетних пристроїв, самих прибульців, просто це закодовано у такому вигляді, що тим людям не зовсім було зрозуміло, а нам вже більш-менш зрозуміло», - розповів уфолог Андрій Алпатьєв.

Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Європейське минуле Донецька: ким був британський засновник міста, який змінив історію Донбасу
Європейське минуле Донецька: ким був британський засновник міста, який змінив історію Донбасу

Унікальні документи про нього і історію нашого міста зберігає архів Уельсу…

Загадковий диск під льодом Антарктиди: магнітна аномалія, яка ледь не знищила супутники НАСА
Загадковий диск під льодом Антарктиди: магнітна аномалія, яка ледь не знищила супутники НАСА

Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…

Заморожена людина з печери: тіло з Аппалачської стежки ідентифікували через 47 років завдяки сучасним технологіям
Мумія з Альп подорожувала в часі? Знайденні артефакти з муміфікованим тілом чоловіка шокували вчених
Забутий світ плейстоценової епохи: чим харчувалися і як полювали люди 13 000 років тому?
Забутий світ плейстоценової епохи: чим харчувалися і як полювали люди 13 000 років тому?

Важливим відкриттям є сліди тваринних білків, знайдені на інструментах…

Отруєні окупанти: українські дівчата-спецагентки принесли смертоносну вечерю, вбивши 24 солдати
Читати більше