Українська формула успіху: відома акторка в окупації об’єднала мешканців Київщини і створила волонтерський штаб

Загублений світ
Українська формула успіху: відома акторка в окупації об’єднала мешканців Київщини і створила волонтерський штаб
Поширити в соціальних мережах:

Мова йде про акторку Театру на лівому березі Анастасію Пустовіт…

Українська формула успіху – це коли кожен робить те, що повинен. З повномасштабним вторгненням росії в Україну на медійних українців впало значно більше відповідальності. Їхня пізнаваність добре гуртує людей та надихає не боятися, а щось робити. Більшість популярних українців з честю прийняли цей виклик і з головою пірнули у волонтерство. Серед них і акторка Театру на лівому березі Анастасія Пустовіт, зірка українського серіалу «Перші ластівки».

Велику війну Настя зустріла у Києві, проте, як і багато хто з українців вирішила виїхати подалі від великого міста, помилково вважаючи, що там буде безпечніше. Акторка з батьками приїхали на свою Батьківщину – у Немішаєве, Бучанського району, Київської області. Київщина з першого дня опинилася під ударом загарбників, однак у самому Немішаєвому перші два дні видалися відносно спокійними. Ще до появи у селищі окупантів, відома акторка Анастасія Пустовіт об’єднала місцевих мешканців і створила волонтерський штаб  

«Якийсь час ми могли відносно вільно пересуватися по селищу і допомагати людям. Ми привозили продуктові набори, допомагали матусям, у яких не було молока, відшукати суміші. Люди у скрутний час згуртувалися і просто повалили до нас. Нам забили полки речами та продуктами дуже швидко. Ми не очікували такого. Люди просто приїжджали машинами і вигружали мішками картоплю, закрутки, одяг», - згадує акторка Анастасія Пустовіт.

Проте умови дуже швидко змінилися і у їхнє селище прийшли російські загарбники. Як Анастасії з батьками вдалося виїхати з окупованої Київщини? З якими подарунками прийшли до них у бомбосховище російські солдати на 8 березня? Що акторку вразило у Львові? Та що зараз робить відома актриса Театру на лівому березі аби пришвидшити перемогу України у війні з росією?

Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Читати більше