Таємниця формули, яка підтверджує існування Бога: український астроном випередив світову науку

Загублений світ
Таємниця формули, яка підтверджує існування Бога: український астроном випередив світову науку
Поширити в соціальних мережах:

Науковець знайшов в книзі одного чеського вченого чотири латинські літери і …

Про те, як виникло життя на нашій планеті сперечаються багато століть як науковці, так і прихильники божественної теорії створення світу. Але що зрозуміло однозначно, Земля – єдина планета, що має унікальні умови для існування живих істот: таку відстань до Сонця, аби не змерзнути і не згоріти живцем; атмосферу, яка забезпечує нас киснем; силу гравітації, яка не дає нам піднятися туди, де дихати ми вже не зможемо.

«Ми бачимо, що у всесвіті із самого початку присутній задум зробити його живим, населеним і свідомим», - вважає голова УНДЦА «Зонд» Артем Білик.

У Британії навіть заснували премію Темплтона, що вручають вченим, які намагаються поєднати наукове із духовним. Нещодавно таку отримав польський фізик Міхав Геллер. Від уряду Англії йому виплатили 1 мільйон 600 тисяч доларів за формулу, яка підтверджує існування Бога! Та мало хто знає, що його на тридцять років випередив український астроном та професор Прикарпатського університету ім. Василя Стефаника Іван Климишен.

Тридцять років тому науковець знайшов в книзі одного чеського вченого чотири латинські літери, що утворювали рівняння. Астроном допрацював його і в результаті отримав власну формулу, яка доводить, що хаотично життя на планеті зародитися не могло. Для створення чогось живого треба застосувати сотні мільярдів варіантів. Сама по собі природа не змогла б обрати вірний варіант.

«Природа – сліпоглухоніма. Скільки років вона має перебирати усі можливі варіанти? Це буде від століття до 150-180 нулів. У природи на це немає часу, тому виникає думка, що творець задає програму формування усіх тих різних складових тієї молекули », - вважає астроном Іван Климишен.

Якщо Земля – найкраще місце для життя, то можливо саме через це людина досі не змогла опанувати космос так, як того хотіла? Можливо всесвіт рятує нас, не даючи можливості покинути планету? Шокуючі припущення дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше