Таємниці роботи українського Моссаду: як спецслужби карають ворогів України в усьому світі?

Загублений світ
Таємниці роботи українського Моссаду: як спецслужби карають ворогів України в усьому світі?
Поширити в соціальних мережах:

Наші спецслужби стали грізною силою, яку визнають в кожному куточку планети…

Українську Службу безпеки все частіше порівнюють із легендарною ізраїльською спецслужбою Моссад. Завдяки низці резонансних покарань тих, хто зрадив Україну, або ж був відповідальний за вбивства українців, наші спецслужби стали грізною силою, яку визнають у всьому світі. Таємні операції змусили багатьох ворогів України тремтіти, бо кожен зрадник знає – покарання невідворотне.

Таємнича жінка з котом

Одного липневого дня до естонсько-російського кордону під'їхала водійка на захаращеній автівці. Крім неї в салоні була ще її 12тирічна донька та кішка. Звісно вони не викликали підозр у російських силовиків. Однак чотири тижні потому у підмосков'ї вибухнув позашляховик ідеолога рашизму Олександра Дугіна, який закликав росіян вбивати українців. Загинула його донька – Дар’я, яка була правою рукою батька і всіляко підтримувала його погляди. За даними видання Washington Post, замах на військового злочинця організувала агентка українських спецслужб. Щоб провести до росії вибухівку, вона заховала її у переносці для кота. Тож, навіть якби у службових собак виникли якісь підозри, їх легко можна було б списати на тварину.

«Ківа був символом колабораціонізму»

Екс-нардеп Ілля Ківа, якого заочно засудили за державну зраду, передавав російським спецслужбам важливу інформацію, брав участь у пропагандистських акціях і навіть готував диверсії проти України. Після втечі до росії Ківа продовжував активно працювати проти своєї Батьківщини, але це не врятувало його від заслуженого покарання. У підмосков'ї його знайшли застреленим у закритому котеджному містечку.

«Ківа став пріоритетною ціллю, тому що він був символом колабораціонізму. Це чіткий сигнал усім зрадникам України: покарання невідворотне, – розповів політичний експерт керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній. – Звичайно, що офіційно СБУ не буде підтверджувати, що вони мають стосунок до того, що з ним сталося. Але поінформовані джерела говорять, що це все ж таки СБУ».

Ліквідація Гіві: безстрашна агентка, що увійшла в довіру

Михайло Толстих, більш відомий під псевдонімом Гіві, був командиром терористичного батальйону «Сомалі». А також відповідальний за жахливі злочини: обстріли українських міст, знущання над полоненими «кіборгами» та мародерство. Правосуддя довгий час не могло дотягнутися до військового злочинця, який майже не покидав військової бази. Поки не з’явилася дуже смілива дівчина.

«Вона професійна агентка, психолог, фахівець вибухової справи. Вона познайомилась з Гіві і увійшла в таку довіру до нього, що він навіть заборонив охороні її обшукувати. Вона могла спокійно заходити на базу і згодом він підірвався в своєму кабінеті», - розповів партизан, Герой України Володимир Жемчугов.

Окрім Дугіної, Ківи та Гіві, покарання наздогнало ще низку відомих колаборантів та військових злочинців. Наприклад, на тимчасово окупованій території Запорізької області дрон-камікадзе влучив просто у вікно колаборанта. У російському Енгельсі було застрелено командира стратегічного бомбардувальника Ту-95, який брав участь у ракетних ударах по Україні. У Краснодарі під час ранкової пробіжки ліквідували командира підводного човна, який обстрілював Вінницю. Так званий міністр внутрішніх справ ЛНР Ігор Корнет був підірваний в його улюбленому барбершопі. Генпрокурор терористичної ЛНР Сергій Горенко у прямому сенсі вигорів на роботі, а військовий злочинець та пропагандист Захар Прилепін підірвався у власному авто.

Політичний експерт Тарас Загородній зазначає, що така тактика покарання ворога українського народ вже дуже схожа на тактику Моссаду:

«100 людей отримали своє покарання, а 10 000 тремтять, підозрюючи одне одного».

До речі, дослідники спецслужб стверджують, що на території сучасної України розвідка існувала впродовж багатьох століть.

Більше подробиць про це дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»

7-й тур Української прем'єр-ліги…

Броня безсмертя: до V століття померлих правителів Китаю одягали в таємничий костюм з нефриту
Які речі шокували британців на Донбасі, які приїжджали працювати до регіону у 19-му столітті?
Пророцтва Ванги про Україну: ясновидиця передбачила анексію Криму за 34 роки до того, як це сталося
Підліток Льодовикового періоду: яке було життя юнака з найстарішим випадком карликовості?
Підліток Льодовикового періоду: яке було життя юнака з найстарішим випадком карликовості?

Його поява могла спричинити певне непорозуміння в громаді…

Ветерани на шляху до успіху: як військові відкривають успішні бізнеси в Україні
Ветерани на шляху до успіху: як військові відкривають успішні бізнеси в Україні

Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…

Читати більше