Що чекає нас після смерті?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Офіційна наука зареєструвала близько 25000 випадків посмертного досвіду. Тож, що відбувається із нами, коли серце припиняє битися? Життя після смерті: реальність чи вигадки фанатиків?

На початку 2017 року біологи з Великобританії зробили несподіване відкриття. Дослідивши людей, які перенесли клінічну смерть, вони з’ясували, що мозок працює ще 30 секунд після зупинки серця. Саме за цей час перед очима людини проносяться спогади за увесь час життя. Сучасні люди скептично ставляться до думки, що життя після смерті існує. Донедавна заперечували таку можливість і вчені. Проте кількість випадків посмертного досвіду зростає з кожним роком.

Вже 20 років у США діє Асоціація терапії та дослідження попередніх життів. До неї входить понад 100 психіатрів із різних країн світу. Згідно з опитуванням інституту Гелапа, 67% американців вірять у своє існування після смерті, 28% англійців визнають реінкарнацію. Але скептики від науки стверджують, що усі посмертні видіння людей – це лише гра розуму, який вмирає.

Ян Стівенсон, доктор медичних наук, впродовж 40 років ретельно досліджував дітей, які згадували своє минуле. Він вивчив близько 2500 дітей, які повідомляли про свої минулі спогади і 1200 із цих випадків зміг документально підтвердити. Учений довів, що попередні життя діти починають згадувати після трьох років. А у віці 7-8 років їх забувають.

Як зрозуміти, чи правду розказує малюк про свої попередні життя і чи може душа людини повернутися саме у свою сім’ю? – розповість Загублений Світ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше