Що чекає нас після смерті?

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

Офіційна наука зареєструвала близько 25000 випадків посмертного досвіду. Тож, що відбувається із нами, коли серце припиняє битися? Життя після смерті: реальність чи вигадки фанатиків?

На початку 2017 року біологи з Великобританії зробили несподіване відкриття. Дослідивши людей, які перенесли клінічну смерть, вони з’ясували, що мозок працює ще 30 секунд після зупинки серця. Саме за цей час перед очима людини проносяться спогади за увесь час життя. Сучасні люди скептично ставляться до думки, що життя після смерті існує. Донедавна заперечували таку можливість і вчені. Проте кількість випадків посмертного досвіду зростає з кожним роком.

Вже 20 років у США діє Асоціація терапії та дослідження попередніх життів. До неї входить понад 100 психіатрів із різних країн світу. Згідно з опитуванням інституту Гелапа, 67% американців вірять у своє існування після смерті, 28% англійців визнають реінкарнацію. Але скептики від науки стверджують, що усі посмертні видіння людей – це лише гра розуму, який вмирає.

Ян Стівенсон, доктор медичних наук, впродовж 40 років ретельно досліджував дітей, які згадували своє минуле. Він вивчив близько 2500 дітей, які повідомляли про свої минулі спогади і 1200 із цих випадків зміг документально підтвердити. Учений довів, що попередні життя діти починають згадувати після трьох років. А у віці 7-8 років їх забувають.

Як зрозуміти, чи правду розказує малюк про свої попередні життя і чи може душа людини повернутися саме у свою сім’ю? – розповість Загублений Світ на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше