Небезпечне м'ясо

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

Улюблена багатьма з нас курятина містить антибіотики. Потрапляючи всередину нашого організму, ці препарати консервують наші тіла, викликають серцеві хвороби та рак.

Кілька років тому швейцарські науковці зробили шокуюче відкриття: тіла людей, які були поховані у 2000-х, практично не розкладаються. Трупи, які кілька років пролежали у домовинах, під час ексгумації виглядали немов живі. Виявляється, вся справа у якості м’яса, яке ми споживаємо.

Улюблена багатьма з нас курятина містить антибіотики. Потрапляючи всередину нашого організму разом з курятиною, антибіотики консервують наші тіла. А після смерті перетворюють нас на справжні єгипетські мумії.

Бройлерних курей годують гормонами росту, які можуть викликати ракові захворювання. Акселерацію та серцеві хвороби серед дітей деякі науковці також пояснюють вживанням штучно-вирощеного м’яса. Під час вживання такої їжі, організм дитини починає швидко рости. М’язи та зріст різко збільшуються і серце не витримує такого навантаження.

Про інші небезпеки штучно-вирощеного м’яса дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше