Наймістичніші місця планети

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Є на планеті чимало місць, опинитися в яких не побажаєш навіть найлютішому ворогу. Там зникають кораблі, літаки та навіть люди. Чи існує для цих місць наукове пояснення?

Море Диявола (яке також називають Трикутник Диявола, або ж Тихоокеанський Трикутник) – справжнє кладовище літаків та кораблів. Ця найзагадковіша точка у Тихому океані поховала у своїх водах не одну сотню людей. 

Море Диявола розташоване між берегами Японії, островом Гуам і північною частиною Філіппінських островів, в північній частині Філіппінського моря. На цій сумновідомій території не водяться дельфіни, кити та інша морська живність, над ним не пролітають птахи. Дослідники паранормальних явищ порівнюють цю зону з Бермудським трикутником, бо в ній загадковим чином зникають кораблі і літаки разом з екіпажами. Влада Японії визнала Море Диявола ділянкою, яка становить небезпеку ще у 1955 році.

Амулет успіху: як заговорені речі рятують життя

У дослідників є кілька десятків різних версій, серед яких і реалістичні, і фантастичні. Згідно з містичною версією, в цих аномаліях винні НЛО, а також кораблі-примари, які захищають територію, що належить їм. Є містичні версії й про портал до паралельного виміру. Прихильники ж реалістичної версії звинувачують в усьому небезпечну метеорологічну обстановку: на цій ділянці дмуть сильні вітри, нерідко трапляються й потужні шторми, смерчі та урагани.

Ще одне диявольське місце – Кільце Диявола. Ця гориста місцевість в американському штаті Пенсильванія, в районі річки Делавар, також носить назву Дзвінкі скелі, бо здатна самостійно видавати дзвінкі звуки в дуже широких діапазонах тембру і гучності. Тут також майже немає не лише рослинності та тварин, а й навіть комах. А ще у аномальній зоні перестають працювати компаси.

Катастрофа рейсу AF447 – найзагадковіша та найбільша в авіації. Рештки літака знайшли лише через два роки, тоді ж підняли чорні скриньки. У 2011 році нарешті відтворили обставини трагедії – і були вражені. Виявляється, трагедія сталась через те, що у літака одночасно відмовили усі прилади, і пілоти не могли зрозуміти, що відбувається. Більше того, весь екіпаж літака мав чималий досвід перельотів.  

Містичні повір’я – пережитки минулого?

У цій зоні Атлантики відмовляли прилади й у інших літаків, дають збій навіть космічні кораблі. Вчені з острахом відмічають, що площа цієї аномалії постійно зростає.

У світі існує також сотні місць, де стаються моторошні речі, губляться або втрачають пам'ять люди. Наприклад, Лощина чорного бамбуку, або, як її ще називають, Долина смерті в Китаї. Саме там зникла ціла експедиція із сотні людей, а історія місцевості оповита моторошними таємницями. 

Геофізики вважають, що усі дивні речі можна пов’язати з витівками магнітного поля Землі. Проте екстрасенси переконані: в усьому винні духи і привиди.

Наймістичніші дідькові місця покаже Загублений світ на 2+2!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше