Найбільш дивні страхові випадки

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Кажуть, від помилок ніхто не застрахований – дурниці. Страхові компанії допоможуть передбачити найдивніші випадки. Які? – дивіться у матеріалі Загубленого Світу.

На Гібралтарі в одного туриста мавпа вкрала фотоапарат. Думаєте він пробачив та забув? Ні, поскаржився та отримав компенсацію. А парі британських молодят вдалося відсудити компенсацію, через спалену сукню нареченої. В екзотичній країні на вбрання молодої потрапила іскра від багаття. А от Дженніфер Лопес застрахувала власні сідниці.

Застрахувати і не прогадати – мрія мільйонів. Підприємці, споживачі, автолюбителі, зірки та аферисти – всі у черзі до страхових агентів.

Слово "Страхування" походить від слова "страх". Інші країни використовують слово insurance, що означає впевненість.

Вадим Колтатів, страхувальник

Сигарну справу дуже добре пам’ятають в американському штаті Північна Кароліна. Спритний адвокат вирішив застрахувати сигари від стихій. До переліку увійшли повінь, пожежі та навіть буревії. За місяць, коли чоловік викурив свої сигари, він звернувся до страхового агента з вимогою компенсувати йому завдані збитки. Оскільки через низку невеличких пожеж, він втратив об’єкт страхування. У виплаті йому відмовили, тож адвокат звернувся до суду та довів, що саме вогонь знищив його крам і отримав 15 000$ компенсації. Страхова не сиділа склавши руки і у відповідь довела у суді, що адвокат вчинив навмисний підпал. За що той отримав рік тюрми та штраф у 24 000$.

Британці додумалися страхуватися від кокосів, що падають із пальм. Один із туристів скористався такою страховкою і не пошкодував. Чоловік відпочивав на Шрі Ланці. Мирно читав книгу у затінку, як зненацька його вдарило кокосом по голові. Чоловік знепритомнів, але вижив. Коли ж повернувся додому, страхова виплатила йому компенсацію. До речі, від падіння кокосів люди травмуються частіше, ніж від нападів акул.

У Європі та Америці можна застрахуватися від прибульців. Компенсація за полісом передбачає 5000$. Вам одразу ж виплатять гроші, тільки-но страхувальники побачать довідку про насильницьке утримання людини іншопланетянами.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше