Містичні артефакти Криму: путін веде пошуки воріт до пекла під прикриттям археологічних розкопок?

Загублений світ
Містичні артефакти Криму: путін веде пошуки воріт до пекла під прикриттям археологічних розкопок?
Поширити в соціальних мережах:

1 березня 2014 року росія ввела війська на територію Криму…

Це стало шоком для всього цивілізованого світу. Наразі путін не зупиняється ані перед міжнародним осудом, ані перед економічними санкціями проти росії, та досі псує життя українцям. Деякі експерти стверджують просто неймовірне. Вони кажуть, що метою російського диктатора може бути пошук воріт до пекла, щоб продемонструвати владу всьому світу!

«Сама по собі територія Криму цікава не з погляду розширення територіальних володінь російської федерації, а як носій старовинного артефакту, який зберігається у горах. Це брама у пекло, своєрідне чистилище, яке має потужну енергію. Повторюю, дуже потужну енергію, навіть руйнівну. І черпаючи енергію цієї брами, людина отримає сильний захист від усього», — розповіла Сімона Бородіна, езотерик.

За описами письменника Данте та історика Геродота, саме у Криму на древньому вулкані Кара-Даг знаходяться ворота до пекла або царства Аїда. Вважається, що той, хто володіє ними, може укласти угоду з дияволом і отримати владу та багатства на все життя.

«Розумієте, у чому сутність цієї брами? Фактично, людина, яка перебуває у певній капсулі енергії, що змінює її ауру. Вона стає непереможною, всесильною. Вона стає обраною. Якщо людина стане настільки божевільною, як у свій час Гітлер, це призведе до величезної кількості смертей», — прояснила Сімона.

Як ми вже бачимо, 24 лютого 2022 року путін безжально розпочав повномасштабне вторгнення на територію України, у мирній державі. Воно вже призвело до численних втрат серед населення, руйнувань інфраструктури та гуманітарної кризи, яка триває досі. Ніхто не міг уявити, що агресор влаштує таку жорстоку вiйнy у самісінькому серці Європи.

«Є там декілька артефактів, здобувши які людина може заволодіти світом. Путін, формуючи диктатуру в росії, фактично відновлює цю монархію російської федерації та шукає ці артефакти, щоб стати володарем світу. Зазвичай такі люди дуже амбіційні та використовують будь-яку можливість для самоствердження», — розповів Олег Жданов, військовий експерт, полковник запасу.

Якби це дивно не виглядало, після привласнення Криму рейтинг путіна одразу ж почав невпинно рости: з 48% у 2013 році до 87% у 2018 році. Кремль витратив понад 1,5 млрд доларів на археологічні розкопки в Криму, де зараз працюють десятки експедицій з сучасним обладнанням, під контролем «російського географічного товариства», яке насправді займається пошуком містичних артефактів і паранормальних явищ.

В будь-якому випадку, путін є яскравим прикладом неадекватності та божевілля людини. Незалежно від його амбіцій та спроби знайти надприродні сили, історія показує, що такі люди завжди у кінцевому результаті програють.

Чому путін настільки божевільний? Чи можуть надприродні вірування впливати на поведінку сучасних політиків? Досліджуй незвідане разом з нами та дізнайся більше про причини та наслідки політичного божевілля у нашому сюжеті. Дивись відео «Загубленого світу» вже зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Продають серця, кістки та очі українців Заходу: нові фейки рф про «чорну трансплантологію» в Україні
Русалки та гігантські соми, які виповзають на берег: нові свідчення мутантів Чорнобиля
Русалки та гігантські соми, які виповзають на берег: нові свідчення мутантів Чорнобиля

Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…

Немовля і двоє дітей в одній могилі: в кургані, віком 7600 років, знайшли ще один дитячий скелет
Немовля і двоє дітей в одній могилі: в кургані, віком 7600 років, знайшли ще один дитячий скелет

Сталося це під час розкопок кургану Домузтепе у південній Туреччині…

Таємна змова американських мільярдерів: чому насправді заборонили використання конопель?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»

7-й тур Української прем'єр-ліги…

Броня безсмертя: до V століття померлих правителів Китаю одягали в таємничий костюм з нефриту
Читати більше