Матеріальні докази існування Бога: зафіксований спів янголів, статуї святих, що рухаються та Ісус, який розплющив очі

Загублений світ
Матеріальні докази існування Бога: зафіксований спів янголів, статуї святих, що рухаються та Ісус, який розплющив очі
Поширити в соціальних мережах:

Монахи Афону мають запис справжнього співу янголів…

Один з паломників на гору Афон серед ночі почув дивні звуки, що лунали з порожнього храму. Чоловік зазирнув у вікно церкви і побачив, що всередині співають янголи. Телефонів із відеокамерами тоді не було, зате у чоловіка був старий магнітофон на який він і записав цю пісню. Монахи Афону вважають цей запис матеріальним доказом існування Бога.

Серпень 2016 року. Мережу підірвало відео зняте у католицькій каплиці Святого Христа у Мексиці. Прямо посеред служби статуя розіп’ятого Ісуса раптом розплющила очі.

А в Італії, у містечку Ачерра на очах у тисяч вірян, у 2005 році, статуя Діви Марії зробила крок і почала перебирати чотки.

«Хтось з паломників зафільмував, тоді не було вітру, було спокійно, але вервиця, яку тримала Богородиця у своїх руках дуже сильно почала рухатися і виглядало це так, ніби Богородиця перебирає в своїх руках зернята цієї вервиці», - розповів священник Української Греко-Католицької Церкви о.Віталій Храбатин, який бачив це на власні очі.

Болівія, 2016 рік. Люди, що прийшли на службу до церкви раптом побачили, як по білосніжних щоках мармурової Діви Марії почали стікати криваві сльози. Аналіз, який вчені провели над зразками довів, що кров – справжня, і вона - жіноча.

Науковці ж твердять, що таке могло статися під дією гіпнозу. Мовляв, люди могли не бачити того, але твердити, що воно відбувалося на їхніх очах. Чи справді люди могли бачити дива у стані гіпнозу?

А от кров святого Єнуарія – одна з найбільших загадок сучасного християнського світу. Це диво, яке відбувається тричі на рік впродовж останніх 1500 років. Що трапляється у ці дні? Як звучить спів янголів, що був зафіксований у монастирі Афону? Та багато іншого дивися у сюжеті програми «Загублений світ»

Також не пропустищопонеділка о 17:00 на телеканалі 2+2 нові випуски інформаційно-розважального проєкту «Загублений світ», присвячений війні в Україні, ключовим подіям, що вже змінили її хід та у нас на очах змінюють весь світ, і людям, які роблять нереальне заради нашої перемоги.

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше